نامزد انتخابات مجلس از مازندران: برای رفع مشکلات زیست محیطی برنامه دارم

نوشهر- ایرنا- علی شمس از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه رامسر، تنکابن و عباس آباد از مازندران گفت : یکی از چالش های اساسی استان مشکلات زیست محیطی است که متاسفانه هر روز در حال تشدید است و در صورت انتخابات به عنوان نماینده مجلس برای رفع این چالش برنامه دارم.

علی شمس روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر بهترین و زیباترین نقاط جنگلی استان میزبان پسماند است که از آن نه تنها به عنوان طلای کثیف استفاده نمی‌کنیم بلکه شیرابه ها و آلودگی های آن سلامت مردم را تهدید می کند و نارضایتی زیادی را ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: این چالش جدی امروز مشکلات عدیده ای را برای مردم به وجود آورده است.

او حمایت از طرح های مربوط به حفظ و احیای محیط زیست و تشدید مجازات متخلفان زیست محیطی را در زمره اولویت‌های کاری خود در صورت نماینده شدن برشمرد.

این نامزد انتخاباتی حوزه رامسر، تنکابن و عباس آباد تدوین و اصلاح قوانین نظام پولی و مالی و نظارت بر عملکرد بانک ها و موسسه‌های مالی را از دیگر راهبردهای خود برشمرد و بیان کرد: در این بخش باید مبارزه با فساد و رانت نظام بانکی را باید جدی گرفت و اکنون امضا طلایی در کشورمان برای بخش زیادی از مردم مشکلاتی را ایجاد کرده است.

شمس نظارت را وظیفه ذاتی نمایندگان مجلس برشمرد و گفت: نظارت را کسی باید انجام دهد که دارای تخصص و دانش لازم باشد و در دوران خدمتم در مسوولیت های مختلف امر نظارت یکی از کارهای اساسی ام بوده است.

وی افزود: بحث قانونگذاری، تدوین و اصلاح قوانین مربوط به اشتغال و کارآفرینی است چرا که امروز افراد زیادی از دانش آموختگان به دلایل پیگیری نکردن و سرمایه گذاری نکردن مناسب نتوانستند توانمندیشان را به نمایش بگذارند.

این نامزد انتخاباتی حوزه رامسر، تنکابن و عباس آباد افزود: نکته مهم دیگری که در صورت نماینده شدن دنبال خواهم کرد ایجاد مشوق های مالی است، تعرفه ها باید برای سرمایه گذاران جذاب باشد تا بتوانند زمینه اشتغالزایی را توسعه دهند.

شمس اظهار کرد: حمایت از توسعه کسب و کارهای کوچک از دیگر اولویت های برنامه کاری ام در سطح ملی است که آن را دنبال می کنم.

وی مسکن را یکی از مشکلات جدی امروز جامعه برشمرد و بر ضرورت اصلاح قوانین این بخش مهم در کشور تاکید کرد و گفت: در این بخش باید تسهیلات و وام هایی با سود کمتر برای خانواده های کم درآمد در نظر گرفت ضمن این که انبوه سازان نیز باید حمایت شوند.

وی توجه به ازدواج جوانان را بعد از مسکن یکی از اولویت کاری خود معرفی کرد و گفت: در این بخش نیز هم باید تدابیر ویژه ای اتخاذ کرد.

شمس گفت: مجلسی کارآمد است که تفکر انقلابی داشته باشد و انقلابی عمل کند و نگرش جهادی را به عنوان مبنای عمل خودش قرار دهد و نخبگان و فرهیختگان و صاحبان اندیشه حداکثر استفاده را بکند.

وی افزود: جامعه امروز ما تشنه خدمت است و مجلسی کارآمد است که انسجام بخش و وحدت آفرین باشد و نماینده آن در هیج شرکتی خلاف سهمی ندارد و در شرکت های حلال نیز در پی زراندوزی نیست، نماینده آن عدالتخواه باشد حتی در مورد خودش، بستگان و دوستانش.

شمس اضافه کرد : نمایندگان مجلس و مسوولان باید مبارزه با فساد را جزو ارکان اصلی برنامه هایشان قرار دهند و امروز بیش از هر زمانی که قرار باشد مردم اعتماد به نظام داشته باشند باید این پرچم در اختیار مبارزه کنندگان با فساد باشد.

به گزارش ایرنا، این نامزد انتخاباتی در سال ۱۳۴۱ در تنکابن متولد شده و دارای مدرک کارشناسی علوم سیاسی و فوق لیسانس مدیریت است، از سال بعد از انقلاب اسلامی وارد کارهای اداری شده و به عنوان مسوولی در سپاه پاسداران مشغول به کار شده است.

پست مدیرکلی نهادها در استان های گیلان، زنجان و قزوین و رییس سازمان حراست کل کشور و معاون وزیر از دیگر سوابق اجرایی و مدیریتی وی بوده است.

بخش دوم این گفت و گو روزهای آینده انتشار می یابد.

به گزارش ایرنا، طبق فراخوانی که از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز مازندران منتشر کرده نامزدهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری برایشان این امکان فراهم شده که با حضور در دفتر این خبرگزاری در مازندران، برنامه های خود را ارایه کنند.

شورای نگهبان فهرست نهایی نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه مازندران را منتشر کرد که نام ۴۳۷ نفر از داوطلبانِ حضور در بهارستان در این فهرست دیده می‌شود.

براساس اعلام استانداری مازندران سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رای برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت، ۶۴۱ شعبه سیار، یک هزار و ۴۶۸ شعبه شهری و یک هزار و ۷۴۲ شعبه روستایی است.

بنا به اعلام ستاد انتخابات مازندران از حوزه‌های انتخابیه ۹ گانه این استان در مجموع ۷۴۸ نفر برای تصاحب یکی از ۱۲ کرسی مازندران در مجلس دوازدهم نام‌نویسی کردند که پس از بررسی پرونده‌ها و صلاحیت نامزدها در ۲ مرحله توسط هیئت اجرایی در استان و هیئت نظارت بر انتخابات کشور و همچنین افرادی که انصراف دادند، در نهایت تا این لحظه با آمار جدید ارایه شده از سوی شورای نگهبان ۴۳۷ نفر در گردونه رقابت انتخاباتی باقی ماندند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، یازدهم اسفند جاری برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha