به گزارش روز جمعه ایرنا، سازمان پخش رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی سند و طرحی درباره سیاست کابینه وی برای روز «پساجنگ» در نوار غزه را به کابینه امنیتی ارائه کرد.
طبق این گزارش، سند نتانیاهو شامل بند بسته شدن آنروا و جایگزینی آن با سایر آژانسهای امدادی بینالمللی است.
این طرح همچنین شامل ایجاد یک منطقه امنیتی در نوار غزه در مجاورت شهرکهای صهیونیست نشین است.
سند نتانیاهو تصریح میکند که رژیم اسرائیل بسته شدن مرز جنوب غزه با مصر را حفظ خواهد کرد.
در همین راستا، پایگاه خبری «آکسیوس»، گزارش داد که در طرح بنیامین نتانیاهو برای غزه پس از جنگ، ایفای نقش تشکیلات خودگردان فلسطین در نوار غزه، نامحتمل نیست.
آکسیوس، جمعه ۴ اسفند، افزود: «بر اساس طرحی که نتانیاهو پنجشنبه به کابینه امنیتی ارائه کرد، اسرائیل تا زمانی که نوار غزه خلع سلاح نشود، اجازه بازسازی آن را نخواهد داد.»
این وبگاه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پس از جنگ، مرز بین نوار غزه و مصر را کنترل خواهد کرد و با همکاری قاهره و کمک واشنگتن با قاچاق (به زعم صهیونیستها) مبارزه خواهد کرد.
آکسیوس افزود که طرحهای بازسازی غزه بر اساس طرح نتانیاهو با بودجه و رهبری کشورهای مورد قبول رژیم صهیونیستی اجرا خواهد شد.
مقامات رژیم صهیونیستی درحالی توهم مرحله «پساجنگ» و «نابودی حماس» را در سر میپرورانند که طی ۱۴۰ روز جنگ علیرغم کشتار وحشیانه غیرنظامیان بیگناه فلسطینی، شکست سختی را از مقاومت فلسطین متحمل شدهاند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما