امیر حیاتمقدم روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با بهرهگیری از دادههای کارشناسی و بررسیهای علمی که در بستری شفاف تهیه میشود، میتوان علاوه بر شناسایی نقاط ضعف، روند تصمیمگیریها در استان را به سمت توسعه متوازن هدایت کرد.
وی افزود: تعهدات صنایع بزرگ در قبال مردم ماهشهر، بندر امام خمینی(ره)، هندیجان و امیدیه به بازنگری و بهروزرسانی نیاز دارد.
نامزد مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ماهشهر، امیدیه و هندیجان با تاکید بر اینکه قانون در اجرای تعهدات صنایع به منظور ایجاد توسعه متوازن زیرساختهای منطقه فصل الخطاب است گفت: این تعهدات باید برابر با قوانین در راستای ایجاد رضایتمندی مردم، بهروزرسانی و مورد بازنگری قرار گیرند.
اثرگذاری مسئولیتهای اجتماعی در بهبود معیشت مردم
به گفته وی مسئولیت اجتماعی صنایع نباید فقط به برخی فعالیتهای جاری محدود شود و این مسئولیتها باید به اجرای طرحهایی اثرگذار در بهبود معیشت مردم و تقویت شاخصهای توسعه منطقهای ختم شود.
حیاتمقدم پتروشیمی را صنعتی فراگیر در خوزستان دانست و معتقد است: پتروشیمیها در مهندسی اقتصادی خوزستان باید کاهنده نرخ بیکاری باشند.
وی افزود: یکی از تعهدات صنعت پتروشیمی باید مشارکت در راهاندازی واحدهای پایین دستی باشد تا در مهندسی اقتصادی استان شاهد نقش کاهنده آنها در نرخ بیکاری باشیم.
این نامزد انتخابات مجلس با اشاره به مجاورت مناطق ویژه اقتصادی پتروشیمی و بندر امام خمینی (ره) گفت: صنعت پتروشیمی میتواند از این همجواری برای کاهش نرخ بیکاری، رشد اقتصادی و سودآوری برای کشور استفاده کند. همچنین از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) باید به عنوان فاز تشکیل زنجیرههای پایین دست صنعت پتروشیمی استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: قانون باید به رشد اقتصادی و بهرهوری کامل از ظرفیتها کمک کند که در این زمینه شهرهای ماهشهر، بندر امام خمینی(ره)، هندیجان و امیدیه به شکلهای مختلف از این ظرفیتها برخوردار هستند.
اشتغال جوانان مهمترین دغدغه است
حیاتمقدم جوانان را موتور محرک کشور دانست و ادامه داد: بهرهگیری از خلاقیت و نوآوری جوانان در برنامههای راهبردی یکی از راههای برون رفت از مشکلات است.
وی همچنین مهمترین دغدغه خود را اشتغال جوانان عنوان کرد و توضیح داد: نسبت به این مساله باید توجه جدی صورت گیرد بنابراین در نخستین گام ضرورت دارد از استخدام افراد غیر بومی جلوگیری شود.
این سیاستمدار تسریع در فعال کردن شهرک انرژی امیدیه و کارخانه سیمان جایزان و دیگر ظرفیتهایی که در تولید شغل میتوانند اثر گذار باشند و به اشتغال جوانان کمک کنند را از جمله برنامههای خود برای افزایش اشتغالزایی در حوزه انتخابیه خود برشمرد.
وی در پایان گفت: استفاده حداکثری از تقسیمات سیاسی کشور و تبدیل برخی مناطق به شهر، شهرها به بخش و سپس به شهرستان از دیگر مولفههایی است که با بهره گیری از آن میتوان امکانات را با سیر فرآیند قانونی به حوزه انتخابیه گسیل کرد.
به گزارش ایرنا دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری همزمان ۱۱ اسفند ماه برگزار میشود.
نظر شما