نامزد انتخابات مجلس: مطالبه خسارت به دزفول در جنگ تحمیلی پیگیری می‌شود

 دزفول - ایرنا - نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول در تبیین برنامه‌های خود در صورت راهیابی به مجلس گفت: طرح جامعی برای مطالبه خسارت جنگ تحمیلی به مردم دزفول از طریق دعوای بین المللی حقوقی با دولت عراق دارم تا حقوق از دست رفته این شهرستان استیفا شود.

به گزارش ایرنا، احسان پورمحمود روز یکشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی در دزفول با اشاره به تجربه حقوقی خود افزود: دادگاهی مشابه آنچه که برای بررسی جنایات منافقان در ماه‌های اخیر در تهران تشکیل شده تا حقوق خانواده‌های آسیب دیده از اقدامات ددمنشانه این گروهک بررسی و استیفا شود، نظیر این دادگاه نیز باید برای استیفای حقوق مردم دزفول در جنگ تحمیلی برگزار شود.

وی با بیان اینکه اکنون دولت عرق به سبب فروش نفت دارای درآمدهای مناسبی است، ادامه داد: دزفول در دوران هشت سال جنگ تحمیلی افزون بر شهادت و جانبازی بسیاری از فرزندان خود، به دلیل حجم بالای موشک‌باران خسارت‌های فراوانی دید و در این جنگ، فرصت توسعه را از دست داد لذا باید حقوق مردم دزفول با دعوای بین المللی استیفا شود.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول، دادن وعده‌های غیرعملی را یکی از چالش‌های انتخابات مجلس دانست و گفت: تمام طرح‌های تدوین شده بنده برای نمایندگی مجلس به پشتوانه سال‌ها کار پژوهشی، علمی و اجرایی در مسوولیت‌های مختلف حقوقی و سیاسی در کشور است.

مشغول شدن نمایندگان به مسایل محلی موجب غفلت آنان از مسایل کلان ملی شده است

پورمحمود با بیان اینکه نماینده مردم دارای چهار شان محلی، منطقه‌ای، ملی و بین المللی است، اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از نمایندگان و نامزدها به دلیل وجود مطالبه‌های مردم در زمینه محلی و منطقه‌ای، فرصت پرداختن به مسایل کلان و ملی را از دست می‌دهند و این یکی از نقاط ضعف ادوار مختلف مجلس است.

وی ادامه داد: ایران و نظام جمهوری اسلامی دارای مسایل راهبردی، منطقه‌ای و بین المللی است که یک نماینده مجلس باید همزمان درک درستی از این مسایل داشته باشد.

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول بیان کرد: مسائل مربوط به کریدورها، نظم نوین جهانی، تقابل غرب و شرق، مسائل زیست محیطی، اشتغال، معیشت، ارزش پول ملی، جذب سرمایه و تولید ثروت در کشور مسائلی است که نماینده در گستره ملی و کلان باید به آنها اشراف داشته باشد.

وی افزود: مردم جدا از اینکه می‌خواهند به چه کسی رای دهند باید مطالبه گر این مسایل به عنوان چالش‌های مهم ملی و بین المللی از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی باشند.

مجلس محل ریل گذاری چهار سال آینده کشور است

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخاباتی دزفول با بیان اینکه مجلس محل ریل گذاری چهار سال آینده کشور است و دولت‌ها باید در چارچوب قوانین مجلس حرکت کنند، گفت: قانون پنج ساله توسعه و قانون سنواتی کشور از جمله مهمترین قوانینی استد که باید به تصویب مجلس برسند.

وی با اشاره به سند چشم انداز کشور در افق ۱۴۰۴ افزود: این چشم انداز دو سال دیگر به پایان می‌رسد و یکی از کارهای مهم مجلس، رصد دقیق تحقق این سند چشم انداز و بررسی دقیق بخش‌های محقق نشده آن است و باید در این زمینه به ترک فعل برخی دستگاه‌ها در تحقق اهداف این سند به صورت ویژه پرداخته شود.

نماینده‌ای که وقت خود را صرف کارهای کم ارزش جزیی کند خیرخواه مردم نیست

پورمحمود اشراف نمایندگان به مسائل بین المللی و ملی را مورد تاکید قرار داد و گفت: نماینده مجلس باید نظم نوین جهانی، تحولات بین المللی و همچنین فرصت‌ها، تهدیدها و مزیت‌های نسبی کشور را بشناسد تا در زمان قانون گذاری، نظارت بر اجرای قانون و دیپلماسی پارلمانی و عمومی از این فرصت‌ها استفاده کند.

وی با بیان اینکه نماینده‌ای که وقت ارزشمند خود در مجلس را صرف کارهای بی‌ارزش و کم ارزش کند، نماینده خیرخواه مردم نیست، افزود: تجربه، سابقه و همچنین قبل، بعد و آینده نامزد مورد نظر و فعالیت نامزدها باید توسط شهروندان پرسشگر رصد شوند.

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول بیان کرد: بنده همراه برخی از همکاران در قانون گذاری و شئون نظارتی نمایندگی مجلس شورای اسلامی کار پژوهشی در قالب کتاب انجام داده‌ام که مطالعه آن می‌تواند در ایجاد آشنایی شهروندان به این موضوع موثر باشد.

نگاه نماینده مجلس شورای به مسائل کلان و ملی باید راهگشا باشد

پورمحمود با تاکید بر اینکه نگاه نماینده مجلس شورای به مسائل کلان و ملی باید راهگشا و مشکل گشا باشد، گفت: کاهش ارزش پول ملی، تورم، اشتغال، افزایش ثروت ملی و ایجاد رفاه نسبی برای مردم موضوع‌هایی است که نمایندگان مجلس باید به آنها توجه کنند.

وی افزود: اگر نمی‌توانیم هزینه‌های تحمیلی به مردم را کاهش دهیم باید به سمت تولید ثروت ملی حرکت کرد.

برای فعال کردن بخش گردشگری، کشاورزی، سلامت و سرمایه گذاری دزفول برنامه عملیاتی دارم

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی با اشاره به شئون نمایندگی در سطح محلی بیان کرد: حوزه شهرستان دزفول به عنوان دومین شهرستان خوزستان دارای فرصت‌ها، قابلیت‌ها، توانمندی‌ها و مزیت‌هایی است که اگرچه نمایندگان ادوار مختلف مجلس تلاش‌هایی برای فعال کردن این ظرفیت‌ها کرده‌اند ولی همچنان حلقه‌های مفقوده در بخش‌های گردشگری، کشاورزی، سلامت و سرمایه گذاری وجود دارد که کمتر به آنها پرداخته شده است.

وی افزود: بنده به عنوان شخصی که در این زمینه مطالعاتی داشته‌ام، برنامه‌ای عملیاتی برای فعال کردن این حوزه‌ها تدوین کرده‌ام.

پورمحمود جایگاه شهرستان دزفول در خوزستان را یکی از ارکان این طرح عملیاتی دانست و گفت: دزفول به عنوان شهرستان با فرمانداری ویژه باید به جایگاه ویژه خود در استان برسد که متاسفانه امروز با وجود اینکه در سطح ملی فرزندان این شهرستان دارای مسوولیت‌های کلان هستند ولی در استان فرصت حضور فرزندان دزفول کمتر مهیا شده است.

ایجاد شهر گردشگری در دزفول پیگیری می‌شود

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول اظهارکرد: به عنوان نماینده مردم دزفول در سه زمینه سهمیه جمعیتی، اعتباری و جغرافیایی از استان مطالبه گری می‌کنم تا این شهرستان را به جایگاه رفیع گذشته برگردانم.

وی گردشگری را یکی از ظرفیت‌های مهم دزفول دانست و افزود: ایجاد شهر گردشگری در دزفول می‌تواند موجب رونق سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال، بهبود معیشت مردم، رونق اقتصادی و همچنین موجب جلوگیری از اضمحلال باغ‌های بسیار نفیس دزفول به عنوان سرمایه‌ای ملی می‌شود که این مهم در اولویت برنامه‌های اینجانب است.

بهبود مدیریت کشاورزی در گرو نقش آفرینی انجمن‌های صنفی کشاورزی است

پورمحمود، کشاورز را از دیگر ظرفیت‌های مهم دزفول برشمرد و گفت: کشاروزان به دلیل نبود برنامه‌های مشخص الگوی کشت، دچار زیان‌های غیرقابل جبران می‌شوند.

وی افزود: بهبود مدیریت کشاورزی در گرو نقش آفرینی انجمن‌های صنفی کشاورزی است و در این مسیر دولت باید نقش نظارتی، تنظیم گری و تسهیل گری ایفا کند.

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول، سرمایه گذاری را یکی از ارکان برنامه‌های خود دانست و بیان کرد: وجود سرمایه‌های فراوان در شهر دزفول موجب شده تا برخی موسسه‌ها برخلاف حوزه تخصصی ثبتی خود با توجه به علاقه مندی مردم وارد حوزه‌های سرمایه گذاری شوند و با سودهای نامتعارف سرمایه مردم را جمع و با بروز مشکل، هزاران نفر از مردم دزفول و شهرهای اطراف را دچار مشکل کنند.

وی با پیشنهاد سرمایه گذاری این سرمایه‌های مردمی در یک حوزه مشخص افزود: اگر این سرمایه‌ها به سمت تاسیس شرکت هواپیمایی هدایت شود، ارزش افزوده، رونق گردشگری و همچنین فراهم شدن امکان تردد شهروندان به سایر نقاط کشور را در پی خواهد داشت.

شعار بنده در انتخابات "پایان تکرارها و اعتلای دزفول، خوزستان و ایران" است

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول با بیان اینکه گردشگری سلامت از دیگر ظرفیت‌های مهم دزفول است، گفت: شهرستان دزفول از دیرباز جایگاه رفیعی در بخش بهداشت و درمان داشته است که با ایجاد شرکت‌های خدمات درمانی در این شهرستان، دزفول را می‌توان به قطب درمانی جنوب غرب کشور و حوزه کشورهای عربی منطقه تبدیل کرد.

وی افزود: شعار بنده در انتخابات "پایان تکرارها و اعتلای دزفول، خوزستان و ایران" است و به دلیل درک عمیق از مسائل و مشکلات معیشتی مردم از هزینه‌های غیرمتعارف تبلیغاتی اجتناب کرده‌ام.

پورمحمود با بیان اینکه نگاه ما به مردم شایسته سالاری و شایسته گزینی است، اظهارکرد: بسترهای گفت و گو توسط رسانه ملی و خبرگزاری‌های رسمی کشور در این انتخابات فراهم شده است که با وجود این بسترهای رسانه‌ای نیازی به هزینه کرد میلیاردی برخی نامزدها در انتخابات نبود.

وی اعتلای ایران اسلامی و رقم خوردن آینده‌ای روشن را نیازمند اتحاد و همبستگی همه اقوام دانست و افزود: آشنایی و درک درست جایگاه نمایندگی توسط نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی لازم است.

آزمونی برای سنجش آشنایی نامزدها با قوانین برگزار شود

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول بیان کرد: بسیاری از نهادها برای در اختیار قرار دادن موقعیت‌های اجتماعی به افراد اقدام به برگزاری آزمون از متقاضیان می‌کنند که به نظر می‌رسد برگزاری آزمون برای سنجش آشنایی نامزدها با قانون اساسی، آیین نامه داخلی مجلس و ساختار نظام قانون گذاری ضرورت دارد.

وی، آشنایی و درک درست جایگاه نمایندگی توسط نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی را مورد تاکید قرار داد و افزود: نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی باید درک درست و شناخت واقعی از قدرت، تکالیف، وظایف، اختیارات، توان و معذورات این شغل حساس و مهم داشته باشند.

پورمحمود تکثر فرهنگی در جامعه را فرصتی برای اعتلای جامعه دانست و گفت: باید ظرفیت تکثر فرهنگی و تنوع اقوام که همگی قابل احترام هستند باید برای اعتلای کشور استفاده کرد نه اینکه آن را به تهدیدی اجتماعی تبدیل کرد.

به گزارش ایرنا، احسان پورمحمود متولد ۱۳۵۹ دزفول است؛ وی دارای لیسانس حقوق قضایی، فوق لیسانس حقوق عمومی و دکترای تخصصی حقوق بین الملل و پس از دکترا نیز در عالی ترین سطح در دانشگاه عالی دفاع ملی دوره حکمرانی را سپری کرده است.

وی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور، عضو مرکز وکلای تهران،‌ کارشناس عالی حقوق آموزش عالی در خوزستان به انتخاب معاونت حقوقی ریاست جمهوری، مشاور رسمی یکی از اعضای کمیسیون امنت ملی و سیاست خارجی مجلس، عضو کمیته حقوق بشر مجلس، عضو بنیاد چهارم خرداد، همکاری با مجمع تشخیص مصلحت نظام و پژوهشگاه شورای نگهبان و همچنین مشاور حقوقی مدیرعامل سازمان دیده بان شفافات و عدالت ایران را در کارنامه خود دارد.

این نامزد مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه دزفول دارای کتاب‌های متعدد پیرامون حقوق خانواده، انتخابات شوراهای محلی و نهادهای انتخاباتی در سطح کشور است؛ پورمحمود همچنین به عنوان تحلیلگر سیاسی در برنامه‌های مختلف طی سال‌های اخیر دعوت شده و چهره‌ای نام آشنا در این عرصه است.

خبرگزاری ایرنا به عنوان رسانه مرجع و اصلی کشور در راستای مسوولیت‌های خود برای ایجاد شور انتخاباتی، برای نخستین بار امکان بهره گیری از ظرفیت‌های این خبرگزاری برای معرفی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را برای همه نامزدها فراهم کرده و در فراخوان‌هایی از همه نامزدها برای حضور در این خبرگزاری و معرفی خود و اعلام برنامه‌ها دعوت کرده است.

این خبرگزاری به آدرس دزفول، بلوار ۱۵ خرداد، خیابان خبرنگار و شماره تماس ۰۶۱۴۲۴۲۰۰۴۱ تا پایان فرصت قانونی تبلیغات انتخاباتی آماده میزبانی از نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفند امسال برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha