فاطمه گودرزی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: قانونگذار اگر فهم درستی از اوضاع اقتصادی داشته باشد با تقویت بخش خصوصی در راستای رفع مشکل اشتغال، قدرت اقتصادی مردم را افزایش میدهد و اگر مجلس نتواند در بحث نظارتی درست عمل کند قانون در اجرا ناقص میماند.
وی با تاکید براینکه نقص در اجرای قانون عامل اصلی کوچک شدن سفره مردم است، افزود: تحریم واقعیت غیرقابل انکار است اما تلختر از تحریم، استفاده نکردن از ظرفیتهای موجود است، شهرستان بروجرد با وجود ظرفیت و پتانسیل های بی نظیر میتواند تبدیل به یک منطقه ویژه اقتصادی نه بر روی کاغذ که در عمل باشد.
وی تاکید کرد: مجلس و نمایندگان مردم در راس امور هستند و اگر این امور به درستی تفهیم شود نماینده میتواند در بازکردن گره های اقتصادی پیشرو باشد.
مردم معترض به منتخبین پیشین خود هستند
این نامزد نمایندگی مجلس در پاسخ به اینکه برخی مردم در صحبت های خود از بی میلی نسبت به شرکت در انتخابات می گویند برای خروج از این مشکل و دلگرمی مردم چه باید کرد؟ ادامه داد: مردم معترض به منتخبین پیشین خود هستند، در نظام جمهوری اسلامی ایران به لطف برقراری تفکر انقلاب مدیران و مسوولان در هر سطحی مستقیم یا به واسطه افراد توسط مردم انتخاب می شوند.
گودرزی ادامه داد: وقتی مردم می بینند منتخبین آنها در سطح اجرایی یا قانونگذاری برخلاف شعارها عمل میکنند قدری دلسرد میشوند، باید تمام قوا در یک تصمیم جدی تلاش کنند با درک شرایط موجود در مسیر خواست مردم گام بردارند، ما در قانون اساسی هیچ کمبودی احساس نمیکنیم، مشکل در اجرای قوانین است، اگر مردم شاهد تلاش مسوولان باشند، به صورت قطعی شرایط را درک میکنند.
تقویت امید و تغییر از نیازهای اصلی جامعه است
وی در خصوص برخی آسیب های اجتماعی که در شهرستان بروجرد از آمار نسبتا بالایی برخوردار است، اضافه کرد: بسیاری از آسیب های اجتماعی ریشه در ناامیدی دارد، امید اگر از دل نوجوان و جوان ما کم بشود، اگر خانواده به دلیل مشکلات اقتصادی تمرکز بر فرزند را از دست بدهد به طور قطع این آمار قابل کنترل نیست.
این داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما باید از مدارس و دانشگاهها روند ایجاد انگیزه در میان این نسل را افزایش دهیم، گفت: این امر با گفتار درمانی ممکن نیست، مدیران مدارس ما تنها نقش اموزش نباید داشته باشند، مدارس جای پرورش است، باید در سیستم نظام اموزشی تحول ایجاد گردد.
گودرزی با اشاره به اینکه باید در حوزه اجتماعی برای ایجاد شور و نشاط تحول ایجاد گردد، اضافه کرد: ضعف اقتصادی خانواده اگر برطرف شود، ایجاد امید تحقق می یابد، جوان وقتی تبعیض را ببیند ناامید می شود، پرچم مبارزه با تبعیض باید در مجلس شورای اسلامی برافراشته باید تا جوان این مملکت به مدیران و مسوولان امیدوار گردد.
وی یادآور شد: بروجرد را همگان به پاریس کوچک میشناسند، اما آیا در حقیقت هم همین است!؟ خیر استان لرستان به دلایل مختلف از سوی مسوولان جدی گرفته نشده است و باید نگاهها به سوی این استان و شهرستان بازگردد.
کمبود آب مشکلی جدی است، که باید در روستاهای بروجرد مورد توجه باشد
وی در پاسخ به اینکه در حوزه محیط زیست با بحران کم آبی مواجه هستیم و در کلان شهرها آلودگی هوا را داریم برای این رهاشدگی محیط زیست و در اولویت نبودنش ایده و برنامه با قابلیت اجرایی شما چیست؟ بیان کرد: مسئله ابر دزدی مثال خوبی است، چقدر این مسئله علمی و ثابتشده است؟ چقدر در بحث جهادتبیین ما به مسائل محیط زیستی ورود کردهایم، در مجموعه محیط زیست کشوری کدام سیاست و برنامه شفاف اعلام شده است؟ برنامه ای که مردم از ان بی اطلاع هستتد، مگر می شود، اجرایی گردد.
گودرزی با تاکید بر اینکه نمایندگان باید با برگزاری جلسات تخصصی با صاحبان فکر در رفع چالشهای موجود گام اساسی بردارند، افزود: هر استان نسخه محیطزیستی خود را دارد، مسئله چالشهای محیطزیستی در مازندران و لرستان با وجود نقاط مشترک اما متفاوت است.
وی ادامه داد: ما در جلساتمان جلسه بررسی پروژههای نیمهتمام، جلسه با بانکها و شورای اموزش و پرورش را داریم، در کدام جلسات تخصصی در استانها در طول سال جلسه اضطراری بررسی وضعیت محیط زیست استان برگزار شده در حالی که در بیانات رهبر معظم انقلاب یکی از موارد همواره مورد تاکید همین موضوع است.
گودرزی یادآور شد: کمبود آب یک مشکل اساسی در شهرستان بروجرد و به خصوص در روستاهای شمالی شهرستان است که باید مورد توجه مسوولان ارشد استان و کشور قرار بگیرد.
هدف توسعه بروجرد است، دلیلی برای اختلاف با نماینده دیگر نمی بینم
این داوطلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه، در بروجرد یکی از مشکلات دیرینه چالش ۲ نماینده است که به نظر می آید چالشی ادامه دار است و به جای اینکه از این ظرفیت استفاده شود و به جای هم افزایی و همکاری برای حل مشکلات حوزه انتخابیه خود همواره در یک رقابت با همدیگر به سر می برند آیا این روند همچنان ادامه خواهد یافت؟ بیان کرد: بنده امیدوارم نمایندگان آینده بروجرد که منتخبین مردم فرهیخته این شهرستان هستند به میزان نام بزرگ این مردم رفتار بکنند، اختلاف از کجا سرچشمه میگیرد؟ مگر هدف توسعه نیست؟ چرا نمیتوانیم بر سر توسعه با هر گرایش سیاسی به تفاهم برسیم؟
وی ادامه داد: بنده نیز اختلاف را سم میدانم و دلیلی برای اختلاف نمیبینم اگر به درستی بفهمیم که در اصل تفکیک قوا دخالت در امور دولت نامربوط است و تنها وظیفه ما نظارت است، لذا دلیلی وجود ندارد که به طور مثال در این مسئله انتصابات بنده و نماینده دیگر اختلاف داشته باشیم.
گودرزی در خصوص مسئله فیلترینگ نیز یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در جایی میفرمایند قوی شدن کشور جزو هدفهای ما است، قدرت و عزت ابعاد وسیعی است، امروز قوت در فضای مجازی حیاتی است، امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانها است در همه دنیا و قدرت در این زمینه حیاتی است، اگر درک درستی از همین فرمایش رهبر معظم انقلاب در سطح ملی وجود داشته باشد، ساماندهی فضای مجازی به فیلترینگ فضای مجازی ختم نمیگردد، رسانه ما با وجود فیلترینگ چگونه می تواند، فرمانده جنگ نرم باشد.
وی با تاکید بر اینکه فضای مجازی عامل رشد اقتصاد است، گفت: جوان ما با خوردن به سد فیلتر، ناامید میگردد، سیاست روشن است نظارت بر فضای مجازی، نه بستن راههای ارتباطی با جهان.
نظر شما