به گزارش ایرنا، محمد محسنی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از این واحدهای اقامتی در جزیره هرمز، با اشاره به اینکه بعضی از این اماکن شناساییشده بدون مجوزهای قانونی بودند، افزود: اماکن اقامتی بدون مجوز، روند دریافت مجوز را از سامانه صدور مجوزها آغاز کردهاند.
وی اظهار کرد: به دلیل وجود جاذبههای طبیعی منحصربهفرد در هرمز، هرساله بهویژه در فصل زمستان و ایام نوروز گردشگران داخلی و خارجی بسیاری به این جزیره سفر میکنند و همواره با خیل عظیمی از تقاضا برای اسکان در این جزیره روبرو هستیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان با اشاره به اینکه برخی بهطور غیرمجاز اقدام به ارائه خدمات میکنند که ممکن است برای گردشگران و مسافران مشکلاتی را درپی داشته باشد، ادامه داد: ساماندهی و شناسایی اماکن اقامتی برای اسکان مسافران به عنوان یک ضرورت میتواند نقش موثری در جذب گردشگر و رونق گردشگری به این جزیره ایفا کند.
محسنی تاکید کرد: مردم تنها از مراکز اقامتی مجاز دارای مجوز از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استفاده کرده و تورهای گردشگری را نیز از دفاتر خدمات مسافرتی مجاز تهیه کنند.
به گزارش ایرنا، مهدی دوستی استاندار هرمزگان نیز پیش از این گفته بود؛ باتوجه به دستور رهبر معظم انقلاب و تاکید رییس جمهور مبنی بر نگاه ویژه به جزایر بهویژه جزیره هرمز، طرح احیا و توسعه بافت تاریخی این جزیره رنگین کمانی با معماری و سبک خاصی در راستای رونق اقتصادی و گردشگری این جزیره آغاز شده است.
جزیره رنگین کمانی هرمز که تنگه هرمز برگرفته از نام این جزیره است، دلیرمردان بزرگی در طول تاریخ تاکنون پرورانده و شهدای زیادی در راه حفظ کیان این منطقه تقدیم شده و اکنون به سمت یک جزیره در حال توسعه با محوریت گردشگری پیش میرود.
هرمز در میان زمین شناسان به بهشت زمین شناسی مشهور است، جزیرهای بیضی شکل و گنبدی نمکی در خلیجفارس به مساحت ۴۲ کیلومتر مربع و در ۱۶ کیلومتری بندرعباس است.
این جزیره زیبا با حدود هفت هزار نفر جمعیت همواره در طول تاریخ به علت موقعیت استراتژیک دارای اهمیت راهبردی و بازرگانی بوده و هر سال در ایام سفرهای نوروزی پذیرای خیل عظیمی از گردشگران و مسافران از سراسر کشور است.
نظر شما