هانیه قربانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نمایندگان مجلس در ایران در قبال رایی که در مجلس میدهند هیچ مسؤولیت مدنی ندارند و اگر رای آنها باعث خسارت به جامعه شود نه تنها توسط هیچ نهادی مواخذه نمیشوند بلکه مردم و موکلان آنها نیز از آرای آنها با خبر نمیشوند که این خلاء باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: مجلس دوازدهم باید در زمینه نظارت بر اجرای قوانین بر زمین مانده و حل مشکلات مختلف در کشور ورود کند.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه ملایر در خصوص برنامه های انتخاباتی خود همچنین گفت: افزایش تاب آوری شهری، استفاده از مدیران بومی موفق، افزایش منابع درآمد پایدار شهری و دعوت از سرمایه گذاران بومی و غیر بومی از برنامه های انتخاباتی بنده در مجلس شورای اسلامی به شمار می رود.
قربانی با تاکید بر اینکه ظرفیت های ملایر باید مورد استفاده بهتر قرار بگیرند، ادامه داد: ترویج مشاغل خانگی و حمایت مالی و عملی از آن، ارتباط موثر با رسانه ها و خبرنگاران و حمایت ویژه از آنان و بازاریابی گسترده و اثربخش از تولید مبلمان و منبت ملایر از دیگر برنامههای شاخص اینجانب در مجلس شورای اسلامی است.
وی با بیان اینکه به عنوان یک فعال اجتماعی و رسانه با مسایل و مشکلات مردم و جامعه آشنایی مناسبی دارم، افزود: کارمند سازمان صداوسیما و گوینده رادیو، کارشناس حوزه طرح و برنامه ریزی ،کارشناس حوزه برنامه ریزی راهبردی، کارشناس حوزه کارآفرینی و کسب و کار و مجری و برگزار کننده همایش های کشوری از سوابق کاری اینجانب است.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری جمعه یازدهم اسفند ماه جاری در سراسر کشور برگزار می شود.
نظر شما