بهرام بیرانوند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، به عنوان نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان بروجرد بیان کرد: با وضع قوانین به بهانه کمک به کارگر عملا شیوه استاد، شاگردی از بین رفته و هیچ کارفرمایی جرات نمی کند شاگرد بگیرد به محض اینکه شاگرد بگیرد مورد نظارت اداره کار و بیمه قرار می گیرد و این برای کارفرما هزینه بر است.
وی با بیان اینکه آیا کسی به محض اینکه وارد دستگاهی می شود از همان ابتدا بدون آموزش باید حقوق پایه بگیرد و مورد حمایت بیمه قرار گیرد؟! اظهار کرد: پاسخ این سوال خیر است زیرا آن فرد ابتدا باید آموزش ببیند و این قانون در ظاهر به نفع کارگر است و در باطن باعث می شود از اساس کارفرما شاگرد نگیرد در نتیجه این روند سیستم استاد شاگرد که امکان راه انداختن هزاران شغل را دارد مورد استقبال قرار نمی گیرد که این موارد باید مورد تجدید نظر قرار گیرند.
مسکن، شغل و آموزش مقدمات ازدواج هستند
بیرانوند در خصوص مشکل ازدواج در کشور اضافه کرد: در این خصوص ابتدا باید مقدمات آن فراهم شود از ملزومات ازدواج مسکن، اشتغال و آموزش است و اکنون جمعیت افرادی که از سن ازدواج عبور کرده اند رو به افزایش است و اثرات این مشکل را در کاهش جمعیت می توان مشاهده کرد، به طوری که اکنون نرخ زادآوری به شدت کاهش یافته است.
این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت تحقق تمدن اسلامی بیان کرد: تمدن اسلامی تضمین کننده سعادت مادی و اخروی و معنوی بشر است و برای تحقق آن حتما باید برای تدوین قوانین و اداره کشور به خصوص در بخش تدوین باید یک الگو داشته باشیم نبود الگو باعث پراکندگی در عمل خواهد شد.
وی افزود: در این راستا در مجلس نهم با تذکر، نطق، مصاحبه و پیگیری موضوع تحقق تمدن اسلامی پیگیری شد ولی در عمل نتیجه ای در بر نداشت و نهایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی چیزی به نام الگو رونمایی کرد که فقط نمونه برداری از یک سیاست های کلی بود که هیچ وقت فرصت اجرا پیدا نکرد.
ضرورت تغییر در آموزش و پروش و متون درسی
بیرانوند با تاکید براینکه یکی از مباحث اصلی و ریشه ای که باید مورد توجه قرار گیرد، آموزش و پرورش است، بیان کرد: متون درسی و روش تدریس باید تجدید نظر صورت گیرد، اکنون دانش آموز و معلم خارج از مدرسه ۲ موجود کاملا بیگانه با هم هستند و دانش آموز هیچ مهارتی برای ورود به اجتماع فرا نمی گیرد.
وی با تاکید براینکه مسکن یک مشکل اصلی و چالشی محسوب میشود که راهکار حل این مشکل حذف دولت در این حوزه است، گفت: دولت بسیاری از زمین ها را اراضی ملی اعلام کرده که یا در دست وزارت راه و شهرسازی و یا در دست منابع طبیعی است و بسیاری از مردم و زارعین هم از این موضوع گلایه مند هستند.
بیرانوند ادامه داد: به عبارتی دولت اراضی را احتکار کرده و مقداری که در مالکیت مردم قرار دارد، اندک و ناچیز است و همین باعث افزایش قیمت زمین شده بطوری که قیمت زمین بر قیمت مسکن سایه انداخته و در طراحی دولت باید واگذاری زمین دیده شود زیرا ساخت آپارتمان راه حل مشکل مسکن نیست.
تاب آوری اقتصادی ما بالاست
این نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه معمولا در محاوره های مردمی نگرانی بابت افزایش تورم وگرانی در آینده نزدیک سخن گفته می شود و چقدر این نگرانی می تواند واقعی باشد و پاسخ شما چیست ؟ اظهار کرد: اینکه در آینده گرانی بیشتر خواهد شد یک پیش بینی نامعلوم است ولی زیرساخت های اقتصادی مفصلی داریم و تاب آوری اقتصادی ما بالاست و به طور قطع دولت سیاست های جبرانی خوبی در نظر خواهد گرفت تا فشار کمتری بر اقشار ضعیف وارد شود.
وی در توضیح اینکه برخی مردم در محاوره های روزمره خود از بی میلی شان در شرکت در انتخابات می گویند و باید برای خروج از این مشکل و دلگرمی مردم چه باید کرد؟ اظهار کرد: یقینا هر چه به روز انتخابات نزدیکتر شویم دمای محیط و شور انتخاباتی بالاتر می رود، مردم صاحب کشور و انتخابات هستند.
سبک زندگی ایرانی اسلامی، دوست دار محیط زیست است
بیرانوند در پاسخ به اینکه در حوزه محیط زیست با بحران کم آبی مواجه هستیم و در کلان شهرها آلودگی هوا را داریم برای این مشکلات برنامه با قابلیت اجرایی شما چیست؟ بیان کرد: آلودگی محیط زیست ناشی از توسعه است، توسعه غیر متوازن همچنین ناشی از تغییر سبک زندگی انسان هاست، زباله های صنعتی و انسانی آلوده کننده محیط زیست هستند، سبک زندگی ایرانی و اسلامی دوستدار محیط زیست است.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسخ به اینکه، در بروجرد یکی از مشکلات دیرینه چالش ۲ نماینده است که به نظر می آید چالشی ادامه دار است و به جای اینکه از این ظرفیت استفاده شود و به جای هم افزایی و همکاری برای حل مشکلات حوزه انتخابیه خود همواره در یک رقابت با همدیگر به سر می برند آیا این روند همچنان ادامه خواهد یافت؟ اظهار کرد: ما برای پیشگیری از این اختلاف و هدر رفتن فرصت ها، از قبل با عباس گودرزی نماینده فعلی شهرستان و داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ائتلاف کرده ایم تا مانع بروز این مشکل شویم.
وی در خصوص دسترسی به اینترنت نیز بیان کرد: سلامت محیط اینترنت با محدود کردن آن ۲ چیز است، هیچ کس از محدودیت سخنی نگفته آنچه گفته می شود جلوگیری از دسترسی آسان همه افراد به مطالب مضر است، مطالبی که بنیان خانواده و عفت عمومی را مورد هجمه قرار می دهد، همه کشورها برای اینترنت ضابطه دارند و داشتن ضابطه قانونی به معنای محدودیت دسترسی نیست.
بیرانوند در پاسخ به اینکه در جهان به هم پیوسته امروز، به جرات میتوان گفت ریشه بسیاری از مشکلات اقتصادی داخلی نیز، در سیاست خارجی و روابط بین المللی کشور نهفته است تکلیف ارتباط ما با دنیا چگونه خواهد شد؟ اضافه کرد: به طور قطع با تکیه بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت با اغلب کشورهای دنیا رابطه خواهیم داشت، دیپلماسی اقتصادی راهگشای بسیاری از مشکلات است، دیپلماسی اقتصادی ابزار مراودات اقتصادی با کشورهای همسایه و کشورهای دوست است.
نظر شما