چمران: ایمن‌سازی مغازه‌های بازار بر عهده مالکان است

تهران بزرگ - ایرنا - رییس شورای اسلامی شهر تهران در مورد ایمن سازی بازار گفت: شهردار منطقه ۱۲ باید در زمان بررسی بودجه درخواستی برای ایمن سازی بازار داشت که تا حدودی بودجه مورد نیاز با موافقت شورای شهر، محقق شد.

به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، مهدی چمران روز سه‌شنبه در حاشیه دویست و هجدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: البته ایمن سازی مغازه‌های بازار بر عهده مالکان است و شهرداری هم به آنها کمک می‌کند که در هماهنگی با میراث فرهنگی، نوسازی و بازسازی این کار را انجام دهند.

وی ادامه داد: وقتی وارد بازار می‌شوید، می‌بینید که بسیاری از کوچه‌ها و راسته‌ها سقف‌های موقت می‌زنند که نشان می‌دهد کسبه آمادگی همکاری دارند اما بازار باید طرح جامع جداگانه داشته باشد که در گذشته این طرح تدوین شد، حتی می‌خواستند زیرگذرهایی را بسازند که عملیاتی نبود.

برگزاری نمایشگاه و افزایش ترافیک

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های عیدانه و افزایش ترافیک تهران هم افزود: برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها ترافیک را چند برابر می‌کند و بارها در شورا جوش زدیم و خواهش و تمنا کردیم اما فایده نداشت و باز هم در آستانه سال جدید نمایشگاه‌های پرمخاطب برگزار می‌کنند و موجب ناراحتی و عصبانیت مردم می‌شود در این خصوص ما اعتراضات شفاهی و کتبی خود را به مراجع ذیصلاح اعلام کرده‌ایم.

ساماندهی معتادان متجاهر

چمران در مورد ساماندهی معتادان متجاهر در تهران یاداور شد: شهرداری تهران کارهای خوبی در این زمینه داشته و مکان‌هایی برای نگهداری معتادان متجاهر ایجاد کرده اما هنوز به طور کامل انجام نشده و باید استمرار داشته باشد.

وی تاکید کرد: تهران بزرگ است و هر کجا را بگیری یک جای دیگر درگیر می‌شود به همین خاطر باید یک برنامه‌ای باشد که با هماهنگی همه اجرا شود تا به موفقیت برسد.

عیدانه شورا به مردم برای پرداخت عوارض شهری

رییس شورای شهر تهران در مورد توزیع قبوض عوارض سالانه در شهر تهران گفت: امیدوارم بودیم که قبوض عوارض زودتر از اسفند حتی در تابستان بدست شهروندان برسد بر همین اساس اصرار خواهیم کرد که سال آینده این قبوض زودتر منتشر و توزیع شود.

وی افزود: تاکید کرده بودیم توزیع قبوض به صورت کاغذی نباشد اما دوستان‌مان در شهرداری اعلام کردند که همه شهروندان دسترسی به همه زیرساخت‌های مجازی ندارند با این حال اعلام کردند برای شهروندانی که در گذشته قبوض شان را اینترنتی پرداخت کرده بودند، قبوض کاغذی ارسال نشده است.

چمران با بیان اینکه این قبوض عوارض نوسازی و عمران شهری است و جزو عوارض پایدار هستند که سالانه بر اساس زیربنای ساختمان و طبق فرمولی محاسبه می‌شود، افزوزد: شهروندان اگر تا آخر سال نسبت به پرداخت عوارض اقدام کنند مشمول تخفیف ۹ درصدی و اگر پرداخت را به سال آینده موکول کنند مشمول جریمه خواهند شد.

درآمدهای عوارض نوسازی درآمد مستقیم و بودجه شهرداری تهران است

وی با بیان اینکه درآمدهای عوارض نوسازی درآمد مستقیم و بودجه شهرداری تهران است و صرف امورات شهر تهران می‌شود، در مورد رقم پرداختی مردم گفت: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد این رقم زیادی نیست حتی در سال‌های قبل دیدند درآمدهای این عوارض، هزینه چاپ کاغذ را هم پوشش نمی‌داد اما از سال ۸۲ ارقام در مجلس اضافه شد تا حداقل به مبلغی برسد که شهرداری مایل به ادامه دادن باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha