به گزارش ایرنا به نقل از سما نیوز، دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل همچنین تاکید کرد: وضعیت در شمال نوار غزه، بسیار فاجعه بار و نیز دسترسی به آن و ارسال کمک های بشردوستانه برای اهالی این منطقه بسیار دشوار است.
این نهاد امدادرسان تصریح کرد: هرج و مرج ناشی از جنگ در غزه، ایجاب می کند که توزیع کمک های بشردوستانه در میان ساکنان این منطقه در امنیت صورت گیرد.
این دفتر امور بشردوستانه همچنین اعلام کرد: فروپاشی نظم عمومی در غزه به دلیل جنگ، باعث هرج و مرج در زمینه توزیع کمک ها و فروش برخی از آنها در بازارها شده است.
نهاد مذکور اضافه کرد: مسیر و جزئیات مرتبط با کامیون های کمک های ارسالی به غزه را برای جلوگیری از هدف قرار گرفته شدن به اسرائیل اعلام می کنیم.
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل پیشتر نیز اعلام کرده بود ارتش رژیم صهیونیستی روز یکشنبه یک کاروان امدادرسان در زمینه انتقال بیماران فلسطینی از خان یونس را متوقف و یک امداد رسان و چند تن دیگر را مجبور به درآوردن لباس هایشان کرده است.
این نهاد بین المللی تاکید کرد: این اتفاق در هنگام انتقال ۲۴ بیمار از بیمارستان امل در خان یونس روی داد.
این در حالی است که نهاد مذکور و مسوولان فلسطینی، اعلام کرده اند بیمارستان فوق الذکر تحت محاصره اشغالگران صهیونیست قرار دارد.
«ینس لایرکه» سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در ژنو گفت: با وجود هماهنگی با اسرائیل درباره همه کارکنان و خودروهای کاروان سازمان بهداشت جهانی، نیروهای اسرائیلی از حرکت این کاروان در هنگام ترک بیمارستان امل خودداری کردند.
لایرکه افزود: نظامیان اسرائیلی، بیماران و کارمندان را مجبور به پیاده شدن از خودروهای آمبولانس و همچنین درآوردن لباس هایشان کردند.
این مقام امدادرسان سازمان ملل تصریح کرد: نظامیان اسرائیلی همچنین پیشتر سه امدادرسان جمعیت هلال احمر فلسطین را با وجود اینکه اطلاعات شخصی شان از سوی ما در اختیار مقامات آنها قرار گرفته بود، بازداشت کردند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتشبس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. در مقابل نیز، رزمندگان مقاومت فلسطین تلفات و خسارتهای زیادی به نظامیان صهیونیست در نبرد زمینی وارد کردهاند.
نظر شما