حمید علیدادی سلیمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در بارندگیهای اخیر تنها ۱.۲۶ درصد به حجم آب سد نسا اضافه شده که این میزان تاثیر ناچیزی روی افزایش ذخیره حجم سد داشته است.
وی اظهارکرد: در مقایسه با سال گذشته در این تاریخ، مقدار پُرشدگی سد نسا حدود ۷۱ میلیون مترمکعب معادل ۴۲ درصد بوده که این حجم اینک کاهش قابل ملاحظه ای داشته لذا کماکان صرفهجویی در مصرف آب ضروری است.
رضا حسنزاده مدیر بهرهبرداری و نگهداری سد نسا نیز با بیان اینکه آمار بارندگی اخیر تا تاریخ هفتم اسفندماه در حوزه این سد ۱۱ میلیمتر بوده است، ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۷ میلیمتر بارش در حوزه سد نسا رخ داده است.
وی گفت: قبل از بارندگی های اخیر تنها ۱۴ درصد آب در سد نسا ذخیره شده بود و در این بارندگی ها تنها ۱.۲۶ درصد به حجم سد اضافه شد.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری سد نسا با بیان اینکه این سد تامینکننده آب بخشهای کشاورزی، شرب و صنعت است، گفت: عمده تخصیص این سد مربوط به کشاورزی است و حقابه زیست محیطی نیز طبق برنامه مشخص و ابلاغی رهاسازی میشود.
حسن زاده افزود: در صورت باز شدن دریچه تخلیه سد به اهالی پایین دست، از طریق مکاتبه با فرمانداری و رسانه ها اطلاعرسانی میشود.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری سد نسا ورودی کنونی سد را حدود ۳.۲ مترمکعب بر ثانیه و خروجی آن را نیز حدود ۲.۴ مترمکعب بر ثانیه اعلام و بیان کرد: این طبق برنامه تخصیص و منابع و مصارف است.
وی گفت: آب سد نسا از رودخانههای نسا، انارک و دَهدَرک تامین میشود.
به گزارش ایرنا حوزه سد نسا از سمت جنوب به کوه های عنبرآباد، شمال کوه های دریجان و میج بُندر و از سمت غرب به کوه های دِهبَکری، جبالبارز و محمدآباد مسکونی محدود است.
شهرستان بم در ۱۹۵ کیلومتری شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.
نظر شما