حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات اظهار داشت: انتخابات یک فناوری مشارکت مردمی در حکمرانی کشور است لذا خواص در تبیین این فناوری نقش مهمی دارند.
وی ادامه داد: از آنجا که عرصههای اجتماعی باید به دست مردم اداره شود خواص باید برای مردم توضیح دهند که مشارکت نکردن منجر به آسیب زدن به این فناوری و حکمرانی خواهد شد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: انتخابات هویت ملی را تقویت میکند و میتواند ما را به سمت یک تمدن نوین اسلامی سوق دهد و این انتخابات و مشارکت حداکثری است که نوع حکمرانی را تعیین می کند.
حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه حکمرانی مردمی که از آن به مردم سالاری دینی تعبیر میشود گفت: هر چقدر در انتخابات مشارکت بیشتر شود و حضور مردم فعالتر باشد، آنان میتوانند نقش تاثیرگذارتری در سیاست گذاری، تنظیم گری، تقنین و رفع نیاز جامعه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به این توضیحات، کسانی که با صندوق قهر کنند و رای ندهند باید بدانند که با هویت ملی خود قهر کردهاند.
به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری فردا جمعه یازدهم اسفند برگزار می شود و نامزدهای این انتخابات برای دستیابی به ۲۹۰ کرسی قوه مقننه و ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری با یکدیگر رقابت میکنند.
نظر شما