به گزارش خبرنگار ایرنا، شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل عصر امروز به درخواست کشور الجزایر که عضو غیردائم این شورا است، نشستی را برای بررسی کشتار آوارگان فلسطینی که در حال دریافت کمک های بشردوستانه بودند، به دست نظامیان اسرائیلی برگزار خواهد کرد.
بر اساس آخرین گزارش ها، ۱۱۲ فلسطینی روز پنجشنبه در اطراف کاروان کمک رسانی در شمال غزه به دست نیروهای رژیم اسرائیل به شهادت رسیدند و ۷۵۰ نفر نیز زخمی شدند.
حماس نیروهای اسرائیلی را مقصر می داند که به سوی جمعیت فلسطینی تیراندازی کردند در حالی که اسرائیل در توجیه جنایت خود مدعی است که بیشتر تلفات ناشی از ازدحام جمعیت درمیان فلسطینیها بوده است، زیرا جمعیت به سمت کامیونها هجوم آورده و آنهارا غارت کرده است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
وزارت بهداشت غزه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که شمار شهدای غزه از آغاز حملات اسرائیل از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) به ۳۰ هزار و ۳۵ نفر رسیده است و ۷۰ هزار و ۴۵۷ شهروند فلسطینی نیز زخمی شده اند.
نظر شما