به گزارش خبرنگار ایرنا، امید محبی روز جمعه در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات مازندران افزود: پایش و رصد بر انتخابات بر بستر امن برای حدود چهار هزار بازرس استان تعریف شده است.
وی با توضیح این که بازرسی ها بر بستر سامانه ای ارتباطی ویژه در حال رصد و پایش است، اضافه کرد: اگر خلافی توسط نامزدها و افراد وابسته به آنها توسط بازرسین گزارش شود، گزارش ها در اسرع وقت در اختیار مقامات قضایی قرار گرفته و برای فرد متخلف تشکیل پرونده خواهد شد.
محبی با بیان این که اتاق وضعیت انتخابات مازندران به صورت بر خط و هوشمند هر گونه اختلال و یا بی توجهی را از سوی شعب اخذ رای تحت کنترل دارد و به موقع تذکرات داده می شود، بیان داشت: دستگاه احراز هویت شعب اخذ رای کاملا در رصد بازرسی قرار دارد.
وی با بیان این که بسیاری از موضوعات در فراینده برگزاری انتخابات از جنس تخلف نیست، گفت: از آن جایی که زیرساخت های فنی ارتباطی در مازندران طی ۲ سال اخیر تقویت جدی شده است، برگزاری این دوره از انتخابات بر بستر فیبر نوری به مراتب نسبت به دوره گذشته گسترش یافته است.
رییس هیات بازرسی ستاد انتخابات مازندران با بیان این که علاوه بر این که در هر شعب اخذ رای یک بازرس وجود دارد، ۴۰ بازرس ویژه نیز فرایند انتخابات را رصد و نظارت می کنند، گفت:طبق ماده ۲۸ قانون اساسی تکلیفی را بر عهده وزارت کشور قرار داده که بتواند جهت حسن اجرای انتخابات و اجرای صحیح فرایندهای مربوط به برگزاری، بازرسینی جهت سرکشی و نظارت به اجرای این فرآیند اعزام کند.
به گزارش ایرنا، برای انتخابات امروز سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رأی در سراسر مازندران برپا شده که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت و ۶۴۱ شعبه سیار است. همچنین از نظر تفکیک شهر و روستا نیز از سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رأی استان، یکهزار و ۴۶۸ شعبه برای مناطق شهری و یکهزار و ۷۴۲ شعبه برای مناطق روستایی تدارک دیده شده است.
۲ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۲۴۴ مازندرانی واجد شرایط رأیدهی امروز باید از بین ۳۳۲ نامزد حضور در مجلس دوازدهم و پنج نامزد مجلس خبرگان رهبری نام افراد مد نظر خود را به صندوق بیندازند تا در نهایت ۱۲ نماینده منتخب مازندرانیها از ۹ حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی و چهار نماینده این استان در مجلس خبرگان رهبری انتخاب شود.
نظر شما