به گزارش ایرنا علی داودی شنبه در گفت و گویی رسانه ای بیان کرد: بر اساس این مجوز که از سوی اداره کل استاندارد خوزستان صادر شد این ۲ کارخانه امکان تولید آرد کامل را دارند.
وی گفت: برای اصلاح، ارتقا و تنوع بخشی به سبد غذایی مصرف خانوار و همچنین حفظ سلامت مردم و ترویج فرهنگ مصرف آرد کامل و در راستای اجرایی نمودن سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، اداره کل استاندارد خوزستان اقدام به صدور ۲ مجوز استاندارد آرد کامل در استان کرده است.
داودی افزود: آرد کامل آردی است که از تمام اجزای دانه گندم (آندوسپرم، سبوس و جوانه) پس از پوست گیری اولیه تهیه میشود.
مدیر کل استاندارد خوزستان اظهار کرد: آرد کامل دارای بیش از ۱۲ درصد پروتئین و فیبر، مواد معدنی و ویتامینهای گروه ب است و میتواند در تولید انواع نان و فرآوردههای آردی استفاده شود.
به گزارش ایرنا، افزایش کیفیت پخت نان در اهواز و استان در چندماه اخیر مورد تاکید استانداری خوزستان است و در همین راستا طی سال جاری نمایشگاه نان با هدف پخت نان غنی و با کیفیت در اهواز راه اندازی شد.
۱۵ کارخانه تولید آرد در خوزستان وجود دارد.
نظر شما