عملیات ساخت شناور لایروب دریایی در مازندران آغاز شد +فیلم

ساری- ایرنا- عملیات ساخت نخستین شناور لایروب با ظرفیت یک هزار متر مکعب در شرکت کشتی سازی صدرا در مازندران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مراسم آغاز خط طراحی،ساخت و تحویل شناور لایروب یک هزار متر مکعبی امروز یکشنبه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران ودیگر مسوولان کشوری و استانی در بهشهر برگزار شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران در این مراسم گفت که توسعه دریامحور و اقتصاد دریا محور از جمله تاکیدات و موارد مورد توجه در کشور است.

حسن خیریانپور افزود : در همین راستا برای نخستین بار در سطح کشور شرکت کشتی سازی صدرا با همکاری اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران ساخت شناور لایروب موتوردار با ظرفیت یک هزار متر مربع آغاز کرده است.

وی ادامه داد : براساس تعهدات شرکت کشتی سازی صدرا قرار است ظرف مدت ۲سال با اعتبار ارزی چهارمیلیون یورو این شناور را بسازد و به مرحله بهره برداری برساند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران گفت که تاکنون شناورهای لایروب به صورت وارداتی و در کشور مونتاژ می شد اما اکنون طراحی و ساخت آن در سطح کشور در حال انجام است.

وی ادامه داد : با توجه وجود ظرفیت دریای خزر و بیش از ۴۰۰کیلومتر ساحل و سه بندر نوشهر، فریدونکنار و امیرآباد در مازندران ، این استان می تواند در اقتصاد دریا محور اثرگذار باشد.
خیرانپپر از ساخت شناور لایروب اقدامی برای رفع برخی مشکلات بنادر مازندران و لایروبی دهانه و ورودی دریا استفاده شود.

به گزارش ایرنا، تولید شناورهای مورد نیاز مازندران، انجام تعمیرات و بازسازی کشتی‌های خارجی، برنامه‌ریزی برای طرح توسعه با نگاهی به تجارت دریایی در دریای خزر، ایجاد رشته‌های تخصصی مرتبط در دو دانشگاه فنی استان و امکان‌سنجی برای راه‌اندازی دبیرستان تخصصی به منظور جذب دانش‌آموزان از مقطع متوسطه و پرورش آن‌ها در حوزه صنایع دریایی بخشی از فعالیت‌های شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) در مازندران است که در صورت تحقق می‌تواند آینده پویا و روشنی را برای این مجموعه و صنایع دریایی در مازندران رقم بزند

شرکت صدرا دارای کارخانه‌ها و تجهیزات دریایی در بوشهر و مازندران است که خدمات لازم و گسترده‌ای را در خلیج فارس و دریای خزر انجام می‌دهد. این مجموعه با تلاش مستمر برای ارتقای سطح فناوری با رعایت استانداردهای بین‌المللی، در سال ۱۳۷۶ موفق به اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ در زمینه‌های طراحی، ساخت و نصب تاسیسات فراساحلی نفت و گاز، کشتی‌سازی، ساخت پایانه‌های نفتی، بندرگاه‌ها، حفاظت ساحلی و پل شد و متعاقب آن گواهینامه‌های بین‌المللی ISO ۹۰۰۱: ۲۰۰۸، ISO ۱۴۰۰۱: ۲۰۰۴ و OHSAS ۱۸۰۰۱: ۲۰۰۷ را دریافت کرد. حالا نیز مدتی است که فرآیند توسعه را علاوه بر حوزه زیرساختی، در بخش نرم‌افزاری، بازرگانی و آموزش با جدیت بیشتری نسبت به گذشته دنبال می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha