«ژن درمانی» تکنیکی آزمایشگاهی است که از ژنها برای درمان یا جلوگیری از بیماری استفاده میشود. در آینده، این تکنیک به پزشکان اجازه میدهد تا به جای استفاده از دارو یا جراحی، یک ناهنجاری را با درج ژن به سلولِ بیمار درمان کنند.
به گزارش ایرنا، مُصطفی حُجهفروش روز دوشنبه در آیین تجلیل از واقفان آستان قدس رضوی در استانهای اصفهان، یزد و فارس در اتاق بازرگانی اصفهان افزود: این اقدام بزرگ، با توجه به حضور افراد متخصص و اندیشمند این رشته پزشکی در استان میتواند گام موثری در درمان بیماران مبتلا به بیماریهای خاص باشد.
وی اظهار داشت: تاسیس این مرکز در راستای توسعه وقف با موضوع های فرهنگی، تفریحی، درمانی و آموزشی در دستور کار این نهاد قرار گرفته است.
مدیر کانونهای خدمت رضوی در استان اصفهان بدون ارائه توضیح بیشتر در باره راهاندازی مرکز مورد بحث گفت: همچنین احداث مراکز تفریحی در قالب پارک و باغ با همکاری شهرداری اصفهان و ساخت مراکز آموزشی در استان با توجه به دغدغه خانوادهها برای تحصیل فرزندانشان نیز دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۴۲ رَقَبه آستان قدس در منطقه مرکزی کشور شامل استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری و فارس وجود دارد.
وی افزود: از این تعداد ۲۶ رَقَبه در اصفهان، ۱۲ رَقَبه در فارس و چهار رَقَبه در چهارمحال و بختیاری واقع است.
حُجهفروش، قدیمیترین موقوفه آستان رضوی را موقوفه موسوم به «فَردوان» در اصفهان عنوان کرد و گفت: این موقوفه در سال ۱۱۶۰ هجری قمری وقف شده است و حدود ۳۰۰ سال سابقه احیاء عمل به وقف و اجاره موقوفه دارد.
دنبالکردن همزمان وقفهای نوین و سنتی
مدیر توسعه وقف و مشارکتهای اجتماعی بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی همچنین گفت: برای گسترش فرهنگ حسنه وقف، وقفهای نوین در راستای وقف سنتی در این مجموعه دنبال میشود.
حجتالاسلام عبدالرضا اصغری افزود: نمونه وقف نوین شامل مشارکتی و وکالتی است که امکان بیشتری به نیکوکاران برای خادم رضوی شدن میدهد.
وی وقف مشارکتی را نیز نوعی وقف عنوان کرد که شامل موقوفهای انتفاعی با بیش از ۲ واقف است که از طریق آن هر کس در حد توانش میتواند از حداقل ۱۰ میلیون ریال تا مبالغ بالاتر مشارکت وقفی داشته باشد.
مدیر توسعه وقف و مشارکتهای اجتماعی بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی افزود: وقف وکالتی نیز نوع دیگری است که واقفان، آستان قدس را وکیل خود میکنند که مستغلاتی را خریداری کند و طبق نیت واقف، به وقف آن بپردازد.
وی یادآور شد: واقفان برای وقف نوین میتوانند از طُرق مختلف از جمله دفاتر مشارکتی در حرم رضوی، کانونهای وقف، مدیریت املاک و اراضی در استانها و یا از طریق سامانه اینترنتی آستان قدس حرم رضوی اقدام کنند.
حجتالاسلام اصغری افزود: در زمان حاضر با توجه به جمعیت بالای زائران، ۲۵۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل پروژههای حرم رضوی نیاز است.
به گزارش ایرنا، در پایان این مراسم از شُماری از خانوادههای شهدا و همچنین واقفان آستان قدس رضوی در استان های اصفهان، یزد و فارس تجلیل شد.
نظر شما