انسداد راه دسترسی به ۴۶ روستا درگیر سیل در جنوب سیستان و بلوچستان

زاهدان- ایرنا- معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بیشتر مشکلات ناشی از وقوع سیلاب تاکنون رفع شده است اما همچنان برای دسترسی به ۴۶ روستای درگیر سیل جنوب استان با مشکل مواجه هستیم.

به گزارش ایرنا، منصور بیجار روز سه شنبه در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در هفته گذشته ۲ توده بارشی در استان فعال و در جنوب این منطقه بیشترین بارش‌ها اتفاق افتاد که با توجه به حجم زیاد بارش‌ها، سیلاب مناطقی را تحت تاثیر فعالیت خود قرار داد.

وی ادامه داد: با شروع بارش‌های سیل آسا قطعی آب، برق و مسدود شدن راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان را شاهد بودیم که از همان ابتدای بارش‌ها دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و امدادی در آماده باش کامل در منطقه حضور پیدا کردند و به مردم خدمات خوبی ارائه دادند، کار امداد رسانی به روستاهایی که دسترسی به آن‌ها وجود ندارد از طریق بالگرد و قایق انجام می‌شود.

معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه خوشبختانه در سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان تلفات جانی نداشته ایم تصریح کرد: ۱۷ نفر از افرادی که گرفتار سیل بودند و جانشان در معرض خطر بود در کمترین زمان ممکن با کمک دستگاه‌های امدادرسان نجات پیدا کردند و امدادرسانی از همان لحظات اولیه شروع بارش‌ها آغاز و این روند همچنان ادامه دارد.

بیجار خاطرنشان کرد: تعدادی از مسوولان کشوری برای بازدید از مناطق آسیب دیده درگیر سیل در این روزها در منطقه حضور پیدا کردند و برای رفع مشکل راه‌ها تمام ماشین آلات، دستگاه های خدمات رسان و اجرایی در منطقه حضور دارند. همچنین بخش خصوصی در این زمینه به کارگیری شد و می‌توان گفت در حال حاضر مشکل خاصی در منطقه نداریم.

وی ادامه داد: تاکنون بیشترین مشکلاتی که سیلاب در زمینه آب، برق و راه به وجود آورده رفع شده اما همچنان برای دسترسی به ۴۶ روستای درگیر سیل جنوب استان با مشکل مواجه هستیم که امیدواریم این مشکل به زودی برطرف شود.

معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه همچنان ۳۱ روستا در زمینه دسترسی به آب مشکل دارند عنوان کرد: مسوولان قول دادند تا فردا مشکل دسترسی به آب را در این روستاها رفع کنند.

بیجار از ورود توده جدید بارشی باحجم کمتر در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: براساس پیش بینی‌ها این توده حوزه ساحلی را در برخواهد گرفت که در جلسات برای این موضوع تدبیر انجام و مقرر شد تمرکز دستگاه های خدمات رسان‌ در منطقه زرآباد و کنارک باشد تا از حوادث احتمالی پیشگیری شود.

وی گفت: همه دستگاه ها در آماده باش هستند و مرخصی تمامی مدیران لغو شده است استاندار سیستان و بلوچستان شخصا در منطقه حضور پیدا کرده و به صورت میدانی خدمات رسانی به مردم را از نزدیک رصد می‌کند تا اگر مشکلی در زمینه خدمات رسانی وجود دارد در مورد آن تصمیم گیری و برای برطرف شدن آن اقدام لازم صورت گیرد.

به گزارش ایرنا، باران سیل‌آسایی که از یکشنبه ۶ اسفندماه ۱۴۰۲ تا پنجشنبه دهم اسفندماه هفته گذشته جنوب سیستان و بلوچستان را فرا گرفته بود به بخش‌های مختلف زیرساختی و کشاورزی این استان خسارت‌های زیادی وارد کرد، همه نیروهای خدمات رسانی و امداد رسانی بسیج شدند تا جلوی خسارت‌های احتمالی به جنوب استان را بگیرند اما با توجه به شدت بارش‌ها، سیلاب به وقوع پیوست و با وجود تلاش‌های فراوان جنوب استان متحمل خسارت‌های زیادی در بخش‌های مختلف شد.

در این مدت یک‌هزار و ۹۴۷ روستای سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سیلاب قرار گرفت و واحدهای مسکونی زیادی بر اثر جاری شدن سیلاب آسیب کلی و جزئی دیدند همچنین چهار سد شامل سدهای مخزنی پیشین در شهرستان سرباز با حجم ۱۷۵میلیون متر مکعب، سدزیردان در منطقه دشتیاری چابهار با حجم مخزن ۲۰۷میلیون متر مکعب سد شی کلک در شهرستان چابهار با حجم ۱۰میلیون متر مکعب و سد خیر آباد نیکشهر با حجم ۲۷ میلیون مترمکعب آبگیری و سرریز شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha