۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۴۹
کد خبر: 85408846
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه: کاشت نهال در دهلران باید متناسب با اقلیم این شهرستان باشد

ایلام - ایرنا - امام جمعه دهلران با بیان اینکه نهالکاری همگانی فرهنگی در راستای توسعه و حفاظت از منابع طبیعی استف گفت: کاشت نهال باید متناسب با اقلیم این شهرستان باشد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام" سید محسن موسوی" روز سه شنبه در دیدار با رئیس و جمعی از کارکنان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی، اظهار کرد: حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست باعث ارتقاء کیفیت زندگی و صیانت از منابع خدادادی می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از طرح‌های خوبی که در این دولت مردمی با تاکیدات رهبر معظم انقلاب آغاز شده، پویش کاشت یک میلیارد درخت بوده است، تصریح کرد: با توجه به گرمسیری بودن شهرستان مرزی دهلران، باید کاشت نهال متناسب با آب و هوای این شهرستان مورد تاکید جدی قرار گیرد.

امام جمعه دهلران با اشاره به اینکه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران در سالهای اخیر اقدامات خوبی در راستای بیابان زدایی، توسعه فضای سبز در شهرستان انجام داده است، گفت: با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان، روند توسعه کاشت نهال و مبارزه با بیان زدایی همچنان در دستور کار مسئولان استانی و شهرستانی قرار گیرد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران نیز در این دیدار، گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله درخت آغاز شده و برنامه‌ریزی و توسعه این طرح تا کاشت ۲ میلیون درخت در شهرستان دهلران در دستور کار است.

"نصراله پارسه" یادآور شد: همه مردم و فعالان زیست محیطی تلاش و همت کنند تا این طرح در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کاشت یک میلیارد درخت در کشور، محقق شود.

وی ادامه داد: شهرستان دهلران دارای یک نهالستان گرمسیری و ۲ نهالستان سردسیری است و امروز نیز در راستای اجرایی شدن این طرح، پویش‌های مختلفی با حضور مسئولان، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم در سطح شهرستان اجرا شده است.

پارسه گفت: کنار، کهور، اُکالیپتوس، زالزالک، بنه، بلوط و گز از جمله گونه‌هایی هستند که در شهرستان دهلران در راستای اجرایی شدن کاشت یک میلیارد درخت کاشت می شود.

وی با اشاره به اینکه دهلران از مناطق سیل خیز است، افزود: با توجه به مطالعات حوزه‌های آبخیز و آبریز بخش‌های موسیان، مرکزی، دشت‌های برتش و بیات در بالادست اراضی کشاورزی، اقدامات مهم و موثری در ایجاد سازه‌های خاکی انجام شده و بیش از ۹۰ درصد اراضی در 2 دشت برتش و بیات از سیل در امان هستند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران با بیان اینکه در برتش ۴۰ هزار متر مکعب عملیات خاکی و ۲ هزار هکتار چاله کنی انجام و در بخش سراب میمه نیز ۶ هزار متر مکعب سازه سنگی ملاتی اجرا شده است، یادآور شد: امسال ۱۵ هزار متر مکعب ترمیم پخش سیلاب های بالادست اراضی کشاورزی برتش با مشارکت مرکز تحقیقات سپاه ناحیه دهلران عملیاتی شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران خاطرنشان کرد: سال گذشته علی رغم بارندگی‌های خوب که در شهرستان اتفاق افتاد خوشبختانه در بحث پیشگیری از حریق اقدمات خوبی از جمله آتش بر و اقدمات حفاظتی انجام شده و همین امر باعث شد که نسبت به سنوات گذشته حریق در شهرستان به حداقل برسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha