به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید قلی زاده کاخکی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه پیشگیری و مقابله با زمین خواری، تغییر کاربری غیرقانونی اراضی و ساخت و سازهای غیر مجاز استان که با حضور معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: ۴۸۶ مورد گشت ماموریت بررسی ساخت و سازها انجام شده است و ۴۰۵ مورد هم بر ساخت و سازها نظارت داشتهایم.
وی بیان کرد: اکنون ۲۶۶ فقره پرونده در محاکم قضایی رسیدگی شده و ۸۶ مورد از پنجره واحد زمین به جهاد کشاورزی رسیده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی هم گفت: اجرای طرح نهضت ملی مسکن باید انگیزه ساخت و سازهای غیر مجاز به خصوص در نقاط روستایی را کاهش دهد.
علیرضا عباس زاده افزود: لازم است در خراسان جنوبی برای مدیریت منابع آبی، اراضی کشاورزی به شکلی مدیریت شود که با سیاست درست بتوان کشاورزی را رونق داد.
وی با بیان اینکه عزم جهاد کشاورزی و دیگر سازمانها برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز است یادآور شد: سال آینده باید برنامه جدی در این خصوص تعریف تا دنبال شود و فرمانداران هم همکاری داشته باشند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی هم گفت: هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز در روستاها تبعات آن به طرح هادی بر میگردد.
حمید حاجی زاده با اشاره به اجرای طرح نهضت ملی مسکن ادامه داد: بارگذاری در روستای شکرآب انجام شده و برای مابقی روستاهای سطح استان در دست اقدام است.
وی به سودجویی برخی افراد در فروش غیر مجاز اراضی زراعی اشاره کرد و گفت: این خرید و فروشهای غیر مجاز با طمع سود بیشتر، ساخت و سازها را دچار مشکل میکند.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان جنوبی بیان کرد: اغلب ساخت و سازهای غیر مجاز توسط افراد غیر بومی روستاها انجام میشود لذا باید به موقع جلوی این کار گرفته شود.
وی گفت: بنیاد مسکن کانونهای مستعد ساخت و ساز غیر مجاز را شناسایی کرده بر همین اساس ۱۶ نقطه در سطح استان به فرمانداریها معرفی شده است.
حاجی زاده با تاکید بر اینکه بررسیها برای الحاق این کانونها به طرح هادی باید انجام شود ادامه داد: هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز که تقاضای الحاق داشته باشد باید در کمیسیونهای تخصصی از جمله ماده ۹۹ تعیین تکلیف شود.
وی گفت: اکثر این ساخت و سازها زگیل مانند در اطراف روستاها دیده میشود و امکان الحاق آن به طرح هادی نیست.
نظر شما