به گزارش ایرنا، معاون سوادآموزی ادارهکل آموزش و پرورش هرمزگان، با اشاره به اهمیت روز درختکاری، پاکسازی محیط زیست و طرح ملی یک میلیارد درخت، گفت: اجرای طرح «سواد سبز» در خانواده سوادآموزی هرمزگان نیز برای تولید و کاشت نهال، مطابق با برنامهریزیهای انجام شده و هماهنگیهای لازم با ادارهکل منابع طبیعی استان، محقق شده است.
احمد جعفری، روز پنجشنبه در حاشیه مراسم کاشت نهال در حاشیه شهر بندرعباس، با تاکید بر حفظ تعادل و سلامت محیط زیست و منابع طبیعی بیان کرد: در راستای انعقاد تفاهمنامه مشترک ادارات کل آموزش و پرورش و منابع طبیعی و آبخیزداری استان، اقدامات و فعالیتهای زیستی، برگزاری دورههای آموزشی، آگاهی افزایی زیستی در اولویت برنامههای معاونت سوادآموزی هرمزگان است.
وی با اشاره به اینکه سبزی درخت، سبزی زندگی است، بیان کرد: هفته درختکاری در واقع فرصتی ارزشمند برای مشارکت سبزاندیشان و حافظان محیط زیست در راستای ارتقای و امنیت زیستگاه گیاهان و حیوانات است.
به گزارش ایرنا، کشورمان ایران برای احیا و بازسازی زیست بومهای تخریب شده تصمیم به تولید و کاشت درخت کرده است که با دستور رییس جمهور و تاکید رهبرمعظم انقلاب «با شعار هر ایرانی سه درخت» طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت از اسفندماه سال گذشته به مدت چهال سال کلید خورده و با ابلاغ وزیر جهادکشاورزی، به تکلیف قانونی تبدیل شده است و سهم هرمزگان نیز تولید و کاشت سالانه ۶ میلیون و ۵۰۰ درخت اعم از گونه دریایی حرا و گونههای بومی گرمسیری است.
در سالجاری با کمک جوامع محلی در هشت شهرستان ساحلی هرمزگان، سه میلیون اصله نهال حرا تولید و کشت شد و مابقی گونه ها نیز تا پایان سال در سراسر استان کشت میشود.
استان هرمزگان دارای بیش از هشت هزار و ۵۰۰ سازه آبخیزداری است؛ سال ۱۳۹۷ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی افزون بر ۷۰۰ سازه آبخیزداری با مشارکتهای مردمی در استان هرمزگان ساخته شد که نقش مهمی در حفظ آب و خاک داشته است.
از مساحت هفت میلیون و ۲۰۰ هزار هکتاری هرمزگان، ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار جزو عرصههای منابع طبیعی است که یک میلیون و ۸۰ هزار هکتار آن جنگل، چهار میلیون و ۹۳ هزار هکتار مرتع و یک میلیون و ۵۶۵ هزار هکتار آن را بیابان تشکیل میدهد.
نظر شما