نخستین رایزن سلامت ایران به زودی در عراق مستقر می‌شود

تهران- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از استقرار نخستین رایزن سلامت جمهوری اسلامی ایران در سفارت ایران در بغداد طی ماه های آینده خبر داد و گفت: این موضوع به توسعه روابط دو کشور در حوزه گردشگری سلامت کمک خواهد کرد.

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر بهرام عین اللهی در دیدار با دکتر هانی موسی بدرالعقابی قائم مقام وزیر بهداشت عراق با اشاره به ارتباط بسیار نزدیک مردم ایران و عراق، بر تشکیل کارگروه مشترک دو کشور در حوزه سلامت و گسترش همکاری ها از طریق این کارگروه تاکید کرد.

وی با تاکید بر گسترش همکاری های مشترک در حوزه های گردشگری سلامت، دارو، تجهیزات پزشکی و بهداشت و درمان، خاطرنشان کرد: آمادگی داریم تجربیات بهداشتی خود از جمله در پوشش همگانی سلامت را با وزارت بهداشت عراق به اشتراک بگذاریم.

وزیر بهداشت، تأسیس شعبه بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر مقدس کربلا با عنوان «دانشگاه سبطین» را تحقق برنامه ای تاریخی در کشور عراق توصیف و اظهار امیدواری کرد که این اقدام الگویی برای کشورهای دیگر باشد.

عین اللهی افزود: ارتباطات دو کشور ایران و عراق در همه زمینه ها به ویژه در حوزه سلامت ارتقا یافته است. همچنین حوزه دارو و تجهیزات پزشکی از دیگر زمینه های همکاری دو کشور است و ایران برای تولید مشترک دارو و تجهیزات پزشکی و نیز صادرات تولیدات مشترک دارویی به دیگر کشورها آمادگی دارد. آمادگی داریم با وزارت بهداشت عراق، برنامه ای مشترک در زمینه سلامت خانواده اجرا و این برنامه را به دنیا معرفی کنیم.

نخستین رایزن سلامت ایران به زودی در عراق مستقر می‌شود

قائم مقام وزیر بهداشت عراق: ساخت خانه‌های بهداشت در عراق با الگوبرداری از ایران آغاز شد

دکتر هانی موسی بدرالعقابی قائم مقام وزیر بهداشت عراق نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: بهداشت عمومی و سلامت خانواده از دغدغه های اصلی وزارت بهداشت عراق است که در این زمینه از تجربیات ایران استفاده خواهیم کرد.

بدرالعقابی همچنین به الگوبرداری از ایران در زمینه توسعه خانه های بهداشت اشاره کرد و گفت: ساخت خانه های بهداشت در عراق آغاز شده است و خوشبختانه این خانه ها، خدمات اولیه درمانی را نیز به خوبی به مردم عراق ارائه می دهند.

وی ضمن اعلام آمادگی برای تولید مشترک دارو و تجهیزات پزشکی با جمهوری اسلامی ایران گفت: امروزه بسیاری از پزشکان و مردم عراق داروهای ایرانی را به خوبی می شناسند و از آنها برای درمان استفاده می کنند.

دکتر بدرالعقابی افزود: در زمینه های تولید دارو، گردشگری سلامت و همچنین انتقال فناوری، تفاهم نامه هایی با وزارت بهداشت جمهوری اسلامی امضا کرده ایم و به زودی شاهد دستاوردهای ارزنده ای در این حوزه ها خواهیم بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha