کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری نیازمند ردیف بودجه اختصاصی است

شهرکرد- ایرنا- مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: این نهاد نیاز به ردیف بودجه اختصاصی در بودجه‌ریزی‌های کلان برای حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد دارد.

حجت‌الاسلام محمد ابراهیم حجت‌پناه روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا تعداد اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان را ۶۸ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جذب جوانان و نوجوان اولویت جذب نیروی انسانی به این نهاد است.

به گفته وی، در حال حاضر ۴۶۱ کانون مساجد در استان فعال است که از این تعداد ۶۳ کانون در دولت سیزدهم تاسیس شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: از مجموع کانون‌های استان ۳۳ کانون تخصصی خواهران است.

حجت‌پناه در پاسخ به این سوال که کانون‌های فرهنگی و هنری استان تا چه حد در جذب جوانان و نوجوانان به مسجد موثر هستند و به اهداف خود در این حوزه رسیده است؟ گفت: درصد قابل توجهی از اعضای کانون‌ها را جوانان و نوجوانان تشکیل می‌دهند و در تمامی فعالیت‌ها اولویت با جذب و حضور نوجوانان و جوانان است.

وی ادامه داد: در طرح پالایش مدیران کانون‌ها که به تازگی در حال اجرای آن هستیم تمامی مدیرانی که جدید منصوب می‌شوند در محدوده سنی ۱۸ تا ۲۲ سال هستند که هدف از این اقدام کادر سازی و تزریق خون تازه در رگ‌های مساجد و کانون‌های مساجد است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری در خصوص برنامه‌های سال آینده کانون‌های مساجد استان نیز اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ پالایش مدیران کانون‌ها به ویژه در مساجدی که کانون طی ۲ سال گذشته فعالیت کمتری داشته است را در دستور کار داریم، آموزش و توانمندسازی مدیران جوان که به تازگی منصوب می‌شوند در دستور کار خواهد بود، توسعه و تخصصی‌سازی فعالیت‌های قرآنی که در پیشانی این فعالیت‌ها اجرای گسترده طرح "مسجد پایگاه قرآن" با هدف‌گذاری کلیه مساجد استان قرار خواهد داشت.

حجت‌پناه بیان داشت: همچنین آموزش و توانمندسازی گروه‌های سرود مساجد را پیگیری خواهیم کرد و تشکیل ستاد گرامیداشت دهه کرامت و همچنین ستاد غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در مساجد، از دیگر برنامه‌هایی است که در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد.

وی بزرگ‌ترین سرمایه کانون‌های مساجد استان را نوجوانان و جوانان عنوان کرد و بیان داشت: نسل جوان به عنوان سرمایه‌های انسانی در اختیار ماست و تمام توان خود را برای آموزش و توانمندسازی آنها به کار خواهیم گرفت که بتوانند بعد از سن ۲۲ سالگی که تحصیلات دانشگاهی آنها رو به اتمام است و به طور رسمی وارد جامعه می شوند، برای حضور در فعالیت‌های مهم و تاثیرگذار اجتماعی تربیت شده باشند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: همچنین هنر متعالی اسلامی به عنوان ابزاری دیگر در اختیار کانون‌های فرهنگی و هنری است که در تلاش هستیم با شناسایی هنرمندان و جذب آنها به فعالیت‌های مساجد، شاهد تولید محتوای هنری با موضوعات دینی و اجتماعی جهت تزریق خوراک فکری به جامعه باشیم.

حجت‌پناه حضور امام جماعت در تمامی مساجد استان را خواستار شد و گفت: با حضور امام جماعت به عنوان رکن اصلی مسجد برنامه‌ها با انسجام بیشتری دنبال می‌شود.

وی تبیین جایگاه و نقش کانون‌ها برای هیات امنای مساجد را نیز موضوع مهمی دانست و افزود: این موضوع اعتمادسازی به همراه خواهد داشت و ارکان مسجد با انسجام و وحدت بیشتری امور را پیگیری می‌کنند.

به گزارش ایرنا، یک هزار و ۲۵۹ مسجد در چهارمحال و بختیاری وجود دارد .

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha