به گزارش ایرنا، بابک مؤمنی روز یکشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار مازندران در ساری، افزود: ۲۵۰ تن سیب و ۲۰۰ تن پرتقال برای بازار شب عید استان تامین شد که تاکنون ۱۵۰ تن سیب وارد استان شد و ۱۰۰ تن دیگر نیز تا چند روز آینده در انبارها ذخیره سازی خواهد شد.
وی با اشاره به تامین ۱۲۰ تن گوشت قرمز گرم در بازار شب عید مازندران، اظهار داشت: از این میزان تاکنون ۳۰ تن گوشت گرم در سراسر استان توزیع شده است و این روند همچنان نیز ادامه دارد.
وی با اشاره به تامین ۴۰۰ تن گوشت مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۶۷۵ هزار ریال، تصریح کرد: از این میزان تاکنون ۳۰ تن مرغ منجمد در استان توزیع شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در تامین کالاهای اساسی مردم هیچگونه محدودیتی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به میزان کافی در انبارهای استان ذخیره سازی شده است.
وی همچنین از تامین و ذخیره سازی ۸۰۰ تن شکر مصرفی خانوارها ویژه ماه مباره رمضان و ایام پایانی سال در استان خبر داد و گفت: از این میزان، تاکنون ۱۵۸ تن شکر خریداری شد و از طریق مباشیرین در حال توزیع است.
مومنی، اظهار کرد: با توجه به درپیش بودن ماه مبارک رمضان، ۱۰ تن خرما نیز خریداری شد که به مرور در بین مصرف کنندگان توزیع می شود.
این مقام مسوول، با بیان اینکه در ارتباط با تامین اقلام اساسی در استان جای هیچگونه نگرانی نیست، از شهروندان خواست برای تداوم آرامش بازار، خانوارها متناسب با نیاز خود خرید کنند.
مومنی از نظارت بر روند توزیع اقلام اساسی توسط اتاق اصناف استان خبر داد و گفت: تیم های نظارتی ویژه برای کنترل و نظارت قیمتها و روند عرضه محصولات در استان تشکیل شده است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اقشار مختلف مردم خواست هرگونه گرانفروشی و تخلفات احتمالی در روند توزیع محصولات را از طریق تماس با شماره تلفن گویای ۱۲۴ گزارش دهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه با راهاندازی مراکز خرید برنج در استان قیمت این محصول منطقی شده است، از کشاورزان خواست از فرصت بوجود آمده برای تحویل برنجهای دپو شده خود به این مراکز استفاده کنند.
مازندران با تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی حدود ۱۱درصد ارزش افزوده و هفت درصد تولیدات بخش کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
همچنین طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۱۰ هزار هکتار ارقام بارده هستند. از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.
نظر شما