سرهنگ مصطفی کولزاده روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: این تعداد فوتی و مجروح نتیجه ۶۸ فقره تصادف در جادههای جنوب سیستان و بلوچستان بوده است.
وی سرعت زیاد، انحراف و تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز را از دلایل عمده بروز حوادث رانندگی این مدت در جادههای جنوب سیستان و بلوچستان ذکر کرد و افزود: بیشترین تصادفات این مدت به سرعت زیاد و عدم توجه به جلو اختصاص دارد.
فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه بسیاری از حوادث رانندگی بر اثر سرعت زیاد خودرو و رعایت نکردن فاصله مناسب روی میدهد رانندگان باید آگاه باشند که در فاصله ۱۰۰ کیلومتری، رانندهای که با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت حرکت میکند، تنها ۹ دقیقه زودتر از کسی که با سرعت ۹۵ کیلومتر در ساعت رانندگی میکند، به مقصد خواهد رسید.
وی افزود: کمربند ایمنی وسیلهای است که کارآمدی آن در کاهش ضایعات انسانی و جراحات ناشی از حوادث به اثبات رسیده است بر این اساس بستن کمربند ، یک کار تفننی و تشریفاتی نیست، بلکه یک نیاز جدی برای حفظ جان شما و سرنشینان خودروست.
سرهنگ کول زاده تاکید کرد: قبل از هر سفر باید از سالم بودن خودروی خود و کارکرد درست قسمتهای مختلف آن اطمینان پیدا کنید و علاوه بر آن اگر سفر شما طولانی است هر ۲ ساعت یکبار توقف و وضعیت فنی وسیله نقلیه خود را کنترل کنید.
وی به رانندگان توصیه کرد که هرگز در حال رانندگی با سرنشینان خودرو گفتوگو نکنید و همچنین توجه داشته باشید که خوردن و آشامیدن حین رانندگی عمل خطرناکی است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی راههای ارتباطی دارای ۲ قرارگاه پلیس راه و ۲ ادارهکل راه و شهرسازی در شمال به مرکزیت زاهدان و جنوب به مرکزیت ایرانشهر است که شهرستانهای شمالی و مرکزی شامل زابل، هیرمند، زهک، نیمروز، هامون، زاهدان، میرجاوه، تفتان، خاش، سراوان، سیب سوران و مهرستان زیر پوشش قرارگاه شمال و شهرستانهای جنوبی ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، سرباز، زرآباد، کنارک و چابهار زیرپوشش قرارگاه پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان قرار دارند
نظر شما