نظارت بر فعالیت ستاد خدمات سفر گناباد به مردم واگذار شد

گناباد- ایرنا- رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: برای نخستین بار نظارت بر فعالیت مسوولان و دست اندرکاران ستاد خدمات سفر این شهرستان به مردم واگذار شد و از ظرفیت تشکلهای مردمی برای آسیب شناسی این بخش استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا حمیدرضا محمودی قوژدی روز چهارشنبه در حاشیه آغاز طرح سفریاران ستاد خدمات سفر گناباد در گفت و گو با خبرنگاران افزود: مردم و تشکل مردمی کانون توسعه اندیشان گناباد متشکل از نخبگان و اساتید دانشگاه و صاحب نظران در قالب طرح فوق، به صورت مستقیم عملکرد و فعالیت مسوولان و دست اندرکاران ذیربط این ستاد را در ادارات مختلف اجتماعی و فرهنگی نظارت و آسیب شناسی می کنند.

وی اضافه کرد: سپس نمایندگان تشکل مردمی کانون توسعه اندیشان در جلساتی با حضور مسوولان مربوطه نقاط ضعف و قوت فعالیتهای ستاد خدمات سفر و ارایه خدمات به مسافران را مورد ارزیابی قرار می دهند و از ظرفیتهای موجود برای رفع این مشکلات استفاده می شود.

او با اشاره به این که طرح سفریاران ستاد خدمات سفر این شهرستان برای نخستین بار در سطح کشور در گناباد اجرا می شود گفت: هر جا از ظرفیت مشارکت مردمی استفاده شده ، نتایج مطلوبی به دنبال داشته است و اجرای این طرح هم در ارتقای سطح کیفی خدمات به مسافران و گردشگران موثر خواهد بود.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد اضافه کرد: سالهای قبل تعدادی از نوجوانان و جوانان و افراد علاقه مند در قالب همیاران میراث فرهنگی در ارایه خدمات به مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همکاری می کردند ولی این برای نخستین بار است که در کنار همیاران میراث فرهنگی از ظرفیت مشارکت مردمی برای نظارت و آسیب شناسی فعالیتهای این بخش استفاده می شود.

محمودی قوژدی افزود: مسایلی مانند کمبود نیروی انسانی و امکانات طی سالهای گذشته موجب بروز مسایل و مشکلاتی در ارایه خدمات به ستاد خدمات سفر می شد ولی با بهره گیری از ظرفیت مشارکت مردمی برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات این بخش استفاده می شود.

وی ادامه داد: با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با تعطیلات نوروز ، سفرهای مسافران به این شهرستان از ۲ روز گذشته آغاز شده است و تا قبل از آغاز این تعطیلات بر میزان آن افزوده می شود.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: علاوه بر افزون بر ۲۰ اقامتگاه بومگردی، هتل، خانه مسافر ، تعدادی ظرفیتهای اقامتی در امام زاده محمد عابد (ع) کاخک و برخی دیگر بقاع متبرکه این شهرستان برای مسافران در نظر گرفته شده است.

محمودی اظهار کرد: علاوه بر ۶۵۰ نفر ظرفیت اسکان روزانه مراکز اقامتی گناباد در مواقع عادی، ظرفیت اسکان اضطراری ۹۰۰ نفر هم در مواقع لزوم در این شهرستان در نظر گرفته شده است و محوریت برنامه های فرهنگی در اماکن فرهنگی و مذهبی این شهرستان برنامه های متناسب با ماه رمضان نظیر افطار گشایی و تلاوت قرآن و طرح آرامش بهاری در مراکز فرهنگی و بقاع متبرکه است.

مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha