مهران حسین زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص آماده سازی شهر گناباد برای میزبانی از مسافران نوروزی افزود: این شهر به دلیل آن که دروازه ورودی استانهای جنوبی به خراسان رضوی و دارای آثار تاریخی متعدد و به خصوص قنات قصبه به عنوان نخستین اثر ثبت جهانی استان خراسان رضوی در فهرست آثار جهانی است از ظرفیتهای زیادی برای جذب مسافر و گردشگر برخوردار است.
وی اضافه کرد: بر این اساس آماده سازی شهر گناباد برای استقبال بهار و مسافران نوروزی از نیمه بهمن ماه آغاز شده است و تاکنون علاوه بر نمادهای نوروزی افزون بر ۱۰ هزار متر ریسه رنگی در سطح این شهر نصب و ۲۰ کیلومتر از جداول معابر عمومی رنگ آمیزی شد.
او ادامه داد: در راستای تردد بهتر شهروندان و مسافران، بهسازی و روکش آسفالت معابر و ورودیهای این شهر با هزار و ۵۰۰ تن آسفالت انجام و معابر بیش از ۶۰ کوچه شهر با ۷۵ تن آسفالت لکه گیری شده است.
کاشت ۱۲۴ هزار گل در شهر گناباد
شهردار گناباد گفت: واحد فضای سبز شهرداری گناباد ۱۰۰ هزار بوته گل تولید و ۲۴ هزار بوته برای کاشت در معابر عمومی و پارکها و فضای سبز در آستانه تعطیلات نوروزی تهیه کرده است.
حسین زاده افزود: بیش از ۲ هزار اصله نهال از گونه های "توت کاکوزا، نارون پینیومری، اقاقیا پیوندی، زبان گنجشک" و درختان مثمر در سطح شهر کاشته شده است.
وی ادامه داد: در راستای نظم دهی به فضای سطح شهر گناباد در آستانه تعطیلات نوروزی تاکنون ۶۵ مورد صدور اخطاریه جمع آوری نخاله از سطح شهر و سد معبر، ساماندهی وانت بارها به صورت روزانه انجام و ۱۸۲ مورد اخطاریه به مالکان زمینهای رها شده و تابلوهای غیر مجاز تبلیغاتی صادر شد.
شهردار گناباد گفت: نصب ۲۵۰ عدد تابلو ترافیکی، ۵۰ هزار متر خط کشی معابر، رنگ آمیزی سرعت گیرها و خطوط عابر پیاده، نصب ۳۰۰ عدد میل باتوم و ۵۰ عدد بشکه ترافیکی از اقدامات سازمان حمل و نقل درون شهری شهرداری گناباد بوده است.
گناباد پنج هزار و ۹۰۰ کیلومتر مربع وسعت دارد که از این مقدار، هزار و ۸۰۰ هکتار مربوط به محدوده مرکزی این شهر است.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد و ۴۵ هزار نفر از این جمعیت در شهر گناباد و بقیه در شهرهای "کاخک، بیدخت و روشناوند" و ۱۱۲ روستای آن ساکن هستند.
نظر شما