مریم آقآتابای روز شنبه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: علاوه بر جشنهای نوروزگاهی، نمایشگاه صنایع دستی و سوغات نیز هر روز از ساعت ۱۱ تا ۲۲ در جوار گنبدقابوس برپا خواهد شد.
وی افزود: در کنار نمایشگاه صنایع دستی و سوغات و نیز برگزاری جشنهای نوروزگاهی، چندین آلاچیق (خانه سنتی ترکمن) برپا شده و پس از افطار به مسافران انواع نان، شیرینی و غذاهای محلی را عرضه میکنند.
آقآتابای اضافه کرد: در ورودی شهر گنبدکاووس و در بوستان الغدیر، تعدادی از دستگاه های عضو ستاد اجرایی خدمات مانند شهرداری، جمعیت هلال احمر، راهداری و حمل و نقل جادهای، پلیس و آموزش و پرورش با برپایی غرفههایی به مسافران و گردشگران نوروزی خدمات خواهند داد.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر گنبدکاووس بابیان اینکه ارائه خدمات از سوی ۱۳ کمیته این ستاد از ۲۸ اسفند ماه شروع خواهد شد، ادامه داد: امسال ۱۰ آموزشگاه با ۹۴ کلاس درس، مجموعه سوئیت های خانه معلم با ۸۰ تخت، ۲۶۹ تخت متلها، ۶ خانه مسافر و سه اقامتگاه بومگردی برای اسکان مسافران نوروزی در این شهرستان پیش بینی شده است.
وی همچنین بیان کرد: در تعطیلات نوروز و با همکاری برخی هنرمندان صنایع دستی گنبدکاووس، برنامه بازدید از کارگاههای «سوزن دوزی، معرق روی شیشه، چرم، البسه و زیورآلات ترکمن» برای مسافران و گردشگران نوروزی تدارک دیده شده است.
آقآتابای افزود: یک نمایشگاه جانبی از صنایع دستی با برپایی ۲ آلاچیق سنتی در موزه تخصصی فرش ترکمن در نزدیکی برج قابوس نیز در ایام تعطیلات نوروزی برپا خواهد شد.
دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر گنبدکاووس همچنین از برپایی سه کمپ موقت راهنمای مسافران نوروزی در مسیرهای فرعی ورودی به این شهرستان در «حاجیقوشان، امانگلتپه و نارلیداغ» خبر داد و اضافه کرد: در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ چند آلاچیق ترکمنی در محل بازارچه مرزی اینچهبرون برای ارائه خدمات به مسافران برپا خواهد شد.
وی گفت: برنامهها و فعالیتهای پیش بینی شده ستاد اجرایی خدمات سفر گنبدکاووس با رعایت کامل شئونات ماه مبارک رمضان خواهد بود و کمیته نظارت و ارزیابی بر فعالیتها نظارت خواهد داشت.
آقآتابای همچنین گفت: مسافران و گردشگران نوروزی در بدو ورود به گلستان میتواند نرمافزار کاربردی «نگارستان» را روی گوشی اندروید خود نصب کرده و از طریق آن با جاذبههای گردشگری این استان شمالی آشنا شوند.
به گزارش ایرنا، شهرستان تاریخی گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت و تنوع اقوام و فرهنگها واقع در شرق استان دارای جاذبههای گردشگری طبیعی، تاریخی و مذهبی قابل توجه از جمله «برج قابوس بن وشمگیر با بیش از هزار سال قدمت و به عنوان بلندترین برج آجری جهان، آستانه امامزاده یحیی بن زید (ع)، سه تالاب بین المللی آلماگل، آجیگلی و آلاگل در بخش مرزی داشلی برون، بازارچه و گمرک مرزی، مجموعه سوارکاری، دریاچه مصنوعی و مراتع و دشتهای سرسبز» است.
نظر شما