به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، محسن علی اکبریان در این خصوص توضیح داد: در حال حاضر ۵۱ شرکت در این مرکز مشغول به فعالیت هستند. این شرکت ها در حوزه های مختلف فناوری از جمله الکترونیک، هوش مصنوعی، تجیهزات پزشکی و قطعات مصرفی صنایع فعالیت دارند که در سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۰۹ محصول جدید در این شرکت ها تولید و به بازار عرضه شده است.
وی افزود: عضویت در مرکز رشد پارک فناوری پردیس از طریق رویداد مسیر است که در سال ۱۴۰۲ سه فراخوان منتشر شد و در مجموع بیش از ۱۷۰ شرکت و استارتاپ تمایل خود را برای عضویت در این مرکز اعلام کردند.
علی اکبریان گفت: پس از برگزاری رویداد مسیر و آموزش استارتاپ ها و شرکت ها، تاکنون ۲۴ شرکت جدید به مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس اضافه شدند. البته فراخوان سوم، اسفند سال جاری منتشر شده و فرایند بررسی تیمها و استارتاپ ها برای حضور در دوره مسیر ادامه دارد.
رییس مرکز رشد فناوری نخبگان درخصوص خروج شرکت ها از این مرکز هم گفت: در سال جاری، ۱۹ شرکت با طی مراحل رشدیافتگی از این مرکز خارج شده و در پارک فناوری پردیس یا مناطق دیگر به فعالیت خود ادامه می دهند.
وی از برگزاری نشست سراسری مدیران مراکز رشد کشور در پارک فناوری پردیس خبر داد و افزود: در این نشست دو روزه، دستاوردهای مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس به اشتراک گذاشته شد. همچنین هم اندیشی مدیران مراکز رشد با هدف رشد و توسعه فناوری از دیگر برنامه های این نشست بود.
بر اساس این گزارش، مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده و طی این مدت نرخ خروج موفق از مرکز ۴۸ درصد بوده که بالاتر از متوسط آمارهای جهانی است.
نظر شما