به گزارش روز جمعه ایرنا، «هاآرتص» افزود: قرار است «بارنیا» و تیمش با «ویلیام برنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، «محمد آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر و «عباس کامل» وزیر اطلاعات مصر دیدار و گفتوگو کنند.
سفر رئیس موساد به قطر در حالی انجام خواهد شد که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا صبح امروز (جمعه) وارد «تل آویو» شد و بر اساس اعلام دفتر او، قرار است با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در مورد راههکارهای موجود برای از بین بردن حماس در رفح به شیوه ای که به غیرنظامیان آسیبی وارد نشود، گفت و گو کند.
بلینکن پیش از سفر به تل آویو در چارچوب یک سفر به خاورمیانه با مقامات عربستان و مصر درباره تحولات غزه گفت و گو کرده بود.
در این پیوند، شبکه خبری رام الله به نقل از شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی گزارش داد: یک منبع آگاه صهیونیست گفته است که در سفر گذشته به دوحه، مصر و قطر پاسخ های حماس را به رئیس موساد منتقل کردند و او این پیام ها را به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل ارائه کرد.
این منبع افزود که اکنون رئیس موساد با چراغ سبز نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دوحه سفر خواهد کرد تا در ادامه مذاکرات با نمایندگان حماس شرکت کند.
این مقام رژیم صهیونیستی که نام او افشا نشده است پیش بینی کرده است که پاسخ نهایی حماس ظرف چند روز آینده در جریان مذاکرات با نمایندگان رژیم صهیونیستی ارائه شود.
منابع رژیم صهیونیستی گفتند که سیگنال های اولیه حماس به معنای پیشرفت نیست، اما احتمال دارد که در جریان مذاکرات پیشرفت محسوسی حاصل شود اما دشوار و طولانی خواهد بود.
پیشتر منابع خبری رژیم اسرائیل در ۲۸ اسفند سال گذشته اعلام کردند که مذاکرات برای دستیابی به توافق مبادله اسیران بین تلآویو و جنبش مقاومت اسلامی (حماس) به طور رسمی با ورود هیات اسرائیلی به قطر آغاز شده است.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» در این باره نوشته بود که رئیس موساد بامداد سهشنبه (۲۹ اسفند) به تل آویو بازخواهد گشت اما یک تیم کاری بلندپایه این رژیم متشکل از مقامات موساد، اطلاعات نظامی (امان) و سرویس امنیت داخلی (شاباک) چند روز در قطر می مانند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتشبس موقت چهارروزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما