مختار اسفندیاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پایگاههای گردشگری عشایر بیشتر در قالب برپایی سیاه چادر در کنار معرفی فعالیتهای این قشر پرتلاش، انواع محصولات فرهنگی، صنایع دستی و غذایی عشایری را عرضه میکنند و در صورت بروز سوانح برای مسافران یاریرسان خواهند بود.
وی ادامه داد: این پایگاهها در شهرستانهای شهرضا، دهاقان، فریدن، فریدونشهر، چادگان، بویین میادشت و جرقویه و بیشتر در جادههای ورودی و خروجی به این مناطق قرار دارند.
مدیرکل امور عشایر اصفهان اضافه کرد: هدف ما افزایش این پایگاهها در سالهای آینده بویژه در ایام نوروز است، زیرا در این روزها با افزایش چشمگیر مسافران قادر خواهیم بود هرچه بهتر زندگی عشایر این استان را به هموطنان معرفی کنیم.
اسفندیاری با بیان اینکه اصفهان از ظرفیت مناسبی برای توسعه گردشگری عشایری برخوردار است، افزود: در این راستا به مشارکت بیشتر دستگاههای اجرایی نیاز داریم.
وی همچنین با اشاره به بارشهای مناسب در اسفند و روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۳ گفت: با این بارندگیها وضعیت رویش گیاه در مراتع استان بهبود یافته است و حجم علوفه تولیدی بهتر خواهد شد.
مدیرکل امور عشایر اصفهان تصریح کرد: بارندگیهای اخیر اگرچه آبگرفتگی در مناطقی مانند سمیرم را در پی داشت، اما سبب آسیب به عشایر منطقه نشده است.
به گزارش ایرنا، شمار عشایر استان اصفهان بالغ بر ۶۰ هزار نفر در قالب ۱۱ هزار خانوار است.
عشایر ایل بختیاری از خوزستان به شهرستانهای فریدونشهر، چادگان و فریدن در غرب اصفهان کوچ میکنند، عشایر ایل قشقایی از بوشهر، فارس و کهگیلویه و بویراحمد رهسپار شهرستانهای سمیرم، دهاقان و شهرضا در جنوب استان میشوند و همچنین عشایر عرب جرقویه در شهرستان جرقویه در شرق اصفهان سکونت دارند.
نظر شما