دومین دستگاه سونوگرافی پرتابل در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد

زاهدان- ایرنا- رئیس بیمارستان درالشفاء میرجاوه سیستان و بلوچستان گفت: بیمارستان درالشفاء این شهرستان به منظور رفاه حال شهروندان به دومین دستگاه سونوگرافی پرتابل مجهز شد.

فرامرز دهمرده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: دستگاه سونوگرافی پرتابل از نیازهای ضروری اورژانس‌ها و بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستانهاست که به دلیل قابلیت جابجایی و پرتابل بودن خدمات سونوگرافی را در بخش های مورد نیاز بیمارستان تسریع و تسهیل می کند.

وی ادامه داد: پشتیبانی از تکنولوژی های نوین تصویر برداری از نقاط قوت این دستگاه بوده که کمک شایانی به همکاران ما در بحث تشخیص سریع و با دقت بیماری مراجعان این بیمارستان خواهد داشت.

بیمارستان دارالشفاء میرجاوه ظرفیت تبدیل به مرکز فوق تخصصی جراحی‌های بین المللی را دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با توجه به قرار گرفتن در نقطه صفر مرزی یکی از مراکزی است که امکان تبدیل به یک مرکز مهم برای انجام اعمال جراحی برای گردشگران سلامت را دارد.

حبیب غزنوی گفت: بیمارستان دارالشفاء در همسایگی پاکستان قرار دارد و با توجه به توسعه نیافتگی شاخص های سلامت در این کشور، موقعیت خوبی برای استان سیستان بلوچستان، جهت پذیرش گردشگران سلامت وجود دارد.

وی افزود: یکی دیگر از مهمترین تفاوت‌ها بین ۲ همسایه، شاخص نیروی انسانی ماهر و کاربلد است که در کشورمان به مدد آموزش پزشکی مطلوب، وجود دارد و مزیتی مهم برای کشورمان محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: مجموع ظرفیت‌های موجود در کشورمان شرایط مناسبی را برای افزایش دسترسی هم میهمان و متناظر با آن پذیرش گردشگران سلامت ایجاد کرده که باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنیم تا بیشترین بهره را از شرایط موجود ببریم.

وی از اخذ مجوز راه اندازی بخش درمانی گردشگران خارجی در بیمارستان میرجاوه به عنوان حلقه ای دیگر در جهت تکمیل زنجیره خدمت در این مسیر یاد کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه هایی هماهنگ، جهت اجرای صحیح برنامه بین المللی سازی در حال اقدام است به گونه ای که از سالجاری دانشجوی خارجی پذیرش خواهیم داشت.

به گزارش ایرنا، بیمارستان دارالشفاء میرجاوه از زمان راه اندازی تا کنون تحول بزرگی در دسترسی به مردم این منطقه، به خدمات تخصصی درمانی داشته و بخش بزرگی از نیاز آنان به این خدمات را براورده کرده است.

شهرستان میرجاوه دارای بیش از ۶۵ هزار نفر جمعیت است و به همین دلیل توسعه تخت‌های بیمارستانی می تواند منجر به کاهش تراکم در بیمارستان و بهبود کیفیت مراقبت از بیمار شود. در بیمارستان دارالشفا میرجاوه در حال حاضر ۳۴ متخصص و پزشک عمومی مشغول ارائه خدمات به مرزنشینان میرجاوه هستند. در حال حاضر کلینیک های داخلی، عفونی، قلب، چشم، زنان و اطفال و جراحی در بیمارستان دارالشفا میرجاوه فعال است و متخصصین رشته های داخلی، مغز و اعصاب، ارتوپدی، قلب، اورولوژی، اعصاب و روان، پوست، چشم، زنان و زایمان و عفونی در این بیمارستان حضور دارند. انجام عمل جراحی سنگین و حساس تعویض مفصل لگن در این بیمارستان، نشان از قابلیت تیم درمانی، تجهیزات خوب و اطمینان مردم از نتیجه بخشی درمان در این بیمارستان دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha