به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی جهانتاب روز سه شنبه در این مراسم با اشاره به نامه امام علی(ع) به فرزند بزرگش امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: وقتی به رهنمودهای مولی الموحدین(ع) به فرزندشان با دقت مینگریم، با راهنماییهایی روبهرو هستیم که روح زندگی صحیح در روی زمین را به ما می آموزد نه تنها آن رهنمودها کهنه نشده بلکه باید گفت روز به روز به صورتی زنده تر خود را مینمایاند تا زندگیها را از ظلماتی که با شدت بیشتر ظهور کرده، رهایی بخشد.
وی افزود: این نامه مجموعه نصایح سادهای نیست که یک پدر به فرزند خود نوشته باشد، بلکه یک منظومه فکری است که میتواند مبنای شخصیت علمی و عملی انسانها را تشکیل دهد تا هرکس در هر مرحله از زندگی خود بهترین انتخاب را انجام دهد و از جهتگیری اصلی زندگی که سلوک إلی الله است باز نماند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی سیستان و بلوچستان ادامه داد: نامه امام علی(ع) به امام حسن (ع) به واقع یک دایرةالمعارفِ کامل تربیتی است با این هدف که انسان را در اوج صعود انسانی قرار دهد و وقتی انسان بر نکتهنکته آن نامه تأمّل و نکات آن را موشکافی کند متوجه میشود این نامه چه گنجینه بزرگی است.
دبیر محافل قرآنی سیستان و بلوچستان نیز، با اشاره به آیات سوره نمل گفت: خداوند در این سوره و در آیات ۳۹ و۴۰ میفرماید ابلیس و ابلیس صفتان، عیبهای خود را به خداوند نسبت و زشتیها را زیبا جلوه میدهند.
حسین اصغر روکی،ادامه داد که هرگز نباید از رحمت خدا ناامید شد زیرا تنها گمراهان هستند که از رحمت پروردگار ناامید می شوند.
وی افزود: عمل به قرآن باید سرلوحه همه ما قرار داشته باشد و باید به همه آیات عمل کنیم؛ خداوند نیز در آیه ۹۱ این سوره می فرمایند؛ برخی از افراد فقط به آیات و دستوراتی که به نفعشان است عمل می کنند و به دیگر آیات توجهی ندارند.
دبیر محافل قرآنی کتابخانه های عمومی سیستان و بلوچستان با تاکید بر لزوم رعایت تقوا در زندگی گفت: طبق آیات قرآنی هیچ چیز از خداوند پنهان نیست و او بر همه چیز اشراف دارد و به کسانی که تقوی پیشه کنند از جایی که تصورش را هم نمی کنند روزی می دهد.
نظر شما