حسن قاسمپور روز چهارشنبه در گفت و با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به دنبال رهاسازی آهو در طبیعت آزاد مغان در تیرماه ۱۴۰۱ اقدامات گشت و کنترل منطقه با تلاش شبانهروزی محیطبانان و فرهنگسازی طی ۲ سال اخیر در بین عشایر منطقه مبنی بر حمایت و حفاظت از نسل این آهوان آغاز شد و امروز آرزوی مردم مغان در بازگشت آهو و جست و خیز آن را در طبیعت شاهد هستیم.
وی افزود: تصاویر و فیلمهای گرفته شده توسط محیطبانان طی پایشهای دورهای و پایشهای سال جدید نیز نشان میدهد حال آهوان مساعد بوده و در وضعیت مطلوب قرار دارند که این امر نشان میدهد این گونه به شرایط زیستی طبیعی بازگشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با اشاره به اینکه طرح رهاسازی آهو در دشت مغان و خارج از فنس جزو سه طرح برتر احیای جمعیت حیات وحش در کشور انتخاب شده است ، گفت: با هدف تکمیل مراحل رهاسازی و مشاهده گلههای بزرگ آهو در دشت مغان مراحل تکمیلی این طرح با انتقال و رهاسازی آهوان از دیگر مناطق در سال جاری ادامه خواهد یافت.
سایت احیای آهو در قشلاق علملو مغان و سایت احیای مرال در منطقه فندقلوی نمین ۲ سایت تکثیر و احیای حیات وحش در استان اردبیل هستند.
نظر شما