عبدالله گلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این واحد صنعتی با حجم سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد ریال و با ظرفیت سالانه ۶ هزار تن برای مصارف نسوز و ساینده و تکمیل زنجیره تولید سرامیک های پیشرفته در شهرستان شیروان اجرا می شود.
وی افزود: این طرح با سرمایه گذاری ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) و در سه فاز اجرا می شود که تنها سرمایه گذاری فاز نخست آن ۱۴ هزار میلیارد ریال است که برای ۲ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد می کند.
گلی خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید فاز نخست آن ۴۰ هزار تن در سال است و محصول فاز اول آن فروسیلیکو منگنز و محصولات فاز دوم و سوم آن نیز فرو منگنز، فروکروم، فروسیلیس و ترکیبات آن خواهد بود.
فروآلیاژها اصطلاحی است که برای شناسایی آلیاژهای مختلف آهن با نسبت زیاد یک یا چند عنصر دیگر استفاده می شود و این نوع محصول در ساخت فولاد و آلیاژها به کار میروند.
خراسان شمالی علاوه بر ظرفیت های گردشگری، بهشت معادن نیز محسوب می شود و از ۶۸ ماده معدنی که در کشور شناسایی شده است، ۲۸ مورد آن در خراسان شمالی نیز یافت میشود؛ استانی که با توجه به گستره و جمعیت کمتر آن در مقایسه با سایر استانهای کشور باید از نظر درصد بهرهمندی از مواد معدنی در جایگاه بالایی قرار داشته باشد.
شهرک صنعتی این شهرستان با بیش از ۳۵۰ هکتار مساحت به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی خراسان شمالی، ۹۰ واحد صنعتی دارد.
شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما