دکتر تورج کرمیان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور حفظ بهداشت و سلامت عمومی شهروندان، این اداره اقدام به تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز عمده تهیه و توزیع فرآوردههای خام دامی اعم از سردخانه ها، مراکز بسته بندی، قصابی ها، رستوران ها، کشتارگاه ها و مراکز عرضه ویژه نوروز و ماه رمضان نموده است.
وی افزود: این میزان گوشت و آلایش های غیربهداشتی طی بیش از یک هزار و ۴۰۰ مورد بازدید از آغاز اجرای این طرح از سطح این مراکز جمع آوری و با دستور مقام قضایی به طریق کاملا بهداشتی امحاء و از چرخه مصرف خارج شده است.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه افزود: در این راستا برای ۱۴ واحد متخلف پرونده قضایی تشکیل و هفت واحد متخلف نیز پلمب شد.
دکتر کرمیان با قدردانی از دادستان و معاونان دادستانی، افزود: از شهروندان تقاضا می شود، گوشت و آلایش مورد نیاز خود را از مراکز معتبر تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه و هرگونه انتقاد، پیشنهاد و شکایت خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ و پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با ما در میان بگذارند.
وی اضافه کرد: شهروندان علاوه بر تهیه فرآورده های دامی از مراکز معتبر و مجاز، گوشت مصرفی را نیز از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی که دارای مهر دامپزشکی و برچسبی که دارای تاریخ انقضا، تاریخ، محل تولید و شرایط نگهداری بر روی لاشه است، خریداری کنند و به این موارد دقت لازم را داشته باشند.
به گزارش ایرنا، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
استان کرمانشاه در حال حاضر دارای بیش از سه میلیون راس واحد دام سبک و ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار راس دام سنگین است که بیشتر آنها به صورت سنتی است.
این استان همچنین ۲۱ کشتارگاه شامل سه کشتارگاه صنعتی دام ( ۲ کشتارگاه در شهر کرمانشاه و یک کشتارگاه در شهرستان کنگاور) ، هفت کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۱ کشتارگاه سنتی دارد.
نظر شما