شیرکو نورانی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مقدار زباله و پسماند در ۲ ورودی مهاباد در مسیرهای مهاباد- سردشت (تاقه دار) و مهاباد- پسوه (تاج سد مهاباد) جمعآوری و به سایت زباله شهری منتقل شد.
وی اضافه کرد: در راستای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی تفرجگاه ها، مراکز تفریحی و گردشگری، در تمامی خروجی های شهر علاوه بر توزیع ۶ هزار عدد نایلون های پلاستگی مخصوص جمع آوری زباله، مکان های خاص هم برای انباشت زباله شهروندان دایر شده بود.
معاون خدمات شهری شهردار مهاباد گفت: این منهول های (پاکت )سیمانی در خروجیهای مهاباد بە طرف میاندوآب، ارومیه، سردشت،جاده پسوه، حمزە آباد و لاچین دایر شده بود تا شهروندان می توانند پس از بازگشت از دامن طبیعت زباله های خود را در این مکان ها بگذارند.
نورانی با بیان اینکه این اقدام گامی در تقویت مشارکت عمومی در حفاظت از محیط زیست است، افزود: امروز نیز تمام کارکنان شهرداری به صورت تیمهای چند نفره جمع آوری زباله در حاشیه شهر و مکانهایی که به علت ازدحام جمعیت زباله تجمع شده حضور یافته و اقدام به جمع آوری زبالهها کردند.
وی یاداور شد: در روزهای آینده مسیرهای ورود و خروج شهروندان از جمله رودخانه مهاباد، حاشیه سد و میدان تیز که روز گذشته میزبان شمار زیادی از شهروندان بود، پاکسازی میشود.
به گزارش ایرنا، اطراف دریاچه سد مهاباد، جاده برهان، جاده سردشت و پسوه، اطراف غار سهولان، اطراف تالابهای این شهرستان بویژه تالاب کانی برازان، بوستان ملت و اطراف زیارتگاه ها از جمله مناطقی است که مردم این شهر برای گذراندن سیزدهمین روز سال نو به این اماکن رفتند.
سیزدهم فروردین، روز پایان جشنهای نوروزی است که در این روز، مردم بنا بر سنتی فرهنگی، از خانههای خود بیرون میآیند و به دشت و صحرا و باغ میروند تا روز خود را در طبیعت و در کنار سبزه و گیاه و آب روان چشمهها و جویبارها بگذرانند.
این روز در تقویم رسمی کشورمان بعنوان روز طبیعت نامگذاری شده است.
شهرستان مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت در یک منطقه سردسیر و کوهستانی در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
نظر شما