بیش از ۳۴ تن مواد غذایی فاسد در همدان کشف شد

همدان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۳۴ تن و ۳۹۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد از ابتدای اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه رمضان تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ در این استان کشف و معدوم شده است.

فاطمه ترکمان اسدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طرح بهداشت سلامت نوروزی و ماه رمضان از نیمه اسفند سال گذشته با بهره گیری از ۱۵ تیم آغاز شده است.

وی افزود: ۲۲ هزار و ۲۳۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۱۰ هزار و ۲۹۶ اماکن عمومی، ۱۰۸ اماکن بین راهی، ۱۶۸ مرکز اقامتی، ۱۱ پایانه مسافربری، ۴۲۳ قنادی و کارگاه تولید شیرینی، ۴۰ محل فروش آش و حلیم، ۹۷۸ سامانه آبرسانی، یک هزار و ۷۷۴ مسجد و اماکن متبرکه، ۳۵ مرکز عرضه قلیان و سامانه های آبرسانی چندین مرکز دیگر زیر پوشش قرار گرفتند.

رییس مرکز بهداشت استان همدان اضافه کرد: تیم نظارت و بازرسی از ۱۵ اسفند سال گذشته تا ۱۴ فروردین امسال ۲۶ هزار و ۸۷۵ نفر ساعت بازرسی از مراکز اقامتی، مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی، اماکن، پایانه ها مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، شیرینی فروشی ها مراکز تهیه زولبیا و بامیه شیرینی های سنتی، مراکز آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه و دیگر بخش ها انجام دادند.

ترکمان اسدی افزود: ۳۳۰ مرکز اقامتی بازرسی شد که از این تعداد متصدیان ۳۶ مرکز اقامتی اخطار دریافت کرده و هشت مرکز به مرجع قضایی معرفی شدند، همچنین به دنبال ۴۹۱ مورد سرکشی از مراکز و اماکن بین راهی ۸۵ واحد اخطار، ۱۲ واحد معرفی به مرجع قضایی و چهار واحد پلمب شدند.

وی ادامه داد: ۸۵ نوبت بازرسی از پایانه مسافربری صورت گرفت که برای هفت واحد اخطار کتبی صادر و یک واحد به مرجع قضایی معرفی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: به دنبال بازرسی از ۲۲ هزار و ۸۱۷ واحد تهیه، توزیع، فروش و عرضه مواد غذایی این استان، متصدیان ۲ هزار و ۲۵۵ واحد اخطار کتبی دریافت، ۳۶۶ واحد به مرجع قضایی معرفی و ۱۰۶ واحد پلمب شد.

ترکمان اسدی، با تاکید بر اینکه سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با کارشناسان بهداشت است، افزود: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به صورت شبانه روزی با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند که تاکنون ۱۴۴ نفر با این سامانه تماس برقرار کردند.

وی گفت: حدود ۱۸ هزار مورد سنجش پرتابل در این مدت زمان صورت گرفته است که ۱۴ هزار و ۳۹۷ مورد مطابق با استاندارد بوده است و پس از بررسی وضعیت ۳۱۱ مورد نمونه برداری صورت گرفته از مواد غذایی ، مشخص شد که ۱۴ مورد مطابق استاندارد نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: تیم های بهداشتی بازرسی از سامانه های آبرسانی را نیز عهده دار بودند که یک هزار و ۶۴۲ بازرسی از این سامانه ها و ۱۱ هزار و ۷۶ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha