دکتر حسین ابراهیمیپور روز پنج شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۳۷ دستگاه آمبولانس در ۲۱ پایگاه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه فعال است که میانگین عمر این آمبولانس ها بالای ۱۵ سال است.
وی بیان کرد: این آمبولانسهای فرسوده هزینه تعمیر و نگهداری بالایی دارند و در شرایط کنونی ۲۰ دستگاه آمبولانس دارای عمر بالاتر از ۱۵ سال باید با آمبولانس های نو تعویش شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ادامه داد: این شهر به ایجاد ۲۰ پایگاه سلامت شهری نیاز دارد تا مردم در نزدیک محل زندگی خود به خدمات اولیه سلامت دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه وضعیت مناطق روستایی از نظر مراکز سلامت قابل قبول است، اظهار کرد: همکاری خیران در این زمینه می تواند یاری گر دانشگاه در ایجاد سریع تر این مراکز باشد.
ابراهیمی پور ادامه داد: همچنین دسترسیها در حوزه درمانی باید افزایش یافته تا میزان مراجعه مردم به شهرهای بزرگتر برای دریافت خدمات کاهش یافته و نیازی به ارجاع نداشته باشند.
چالش ماندگاری پزشکان
وی گفت: موضوع دیگر ماندگاری پزشکان بوده که از چالش های تربت حیدریه هست و باید تا حد ممکن آن را برطرف کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اضافه کرد: یکی از راهکارها دادن خدمات پیشرفته و VIP به بیماران است که بنا به درخواست آنان خواهد بود و تعرفههای آن هم به صورت خصوصی یا شبه خصوصی محاسبه خواهد شد.
وی ادامه داد: بنابراین افتتاح vip در بیمارستان دولتی تربت حیدریه میتواند جذابیت بیشتری برای ماندگاری پزشکان ایجاد کند و در این زمینه باید به این نکته توجه کرد که دستمزد پزشکان در بخش دولتی و خصوصی تقاوتی ندارد.
ابراهیمی پور گفت: اکنون عمده نارضایتی پزشکان و عامل علاقه مندی آنان برای خروج از تمام وقتی و دایر کردن مطب؛ تأخیر در پرداختی پزشکان بوده که این مسئله کشوری است.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه به ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در سه شهرستان تربت حیدریه، مهولات و زاوه در جغرافیای مرکزی استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع) و ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما