به گزارش ایرنا، لطف الله فروزنده روز شنبه در حاشیه مراسم افتتاح مجتمع تجاری و فرهنگی رواق در قالب یکصد و پانزدهمین پویش امید و افتخار در جمع خبرنگاران گفت: در همین راستا ۵۰ طرح که در بخش خصوصی دچار مشکلاتی بود، مشکلاتشان حل و فصل شده و در حال حاضر فعال شدهاند.
وی ادامه داد: این ۵۰ طرح به صورت کامل متوقف شده بود و از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری مشکلات آنها حل و فصل شده همچنین طرحهایی که در مجموع حدود ۲۰۰ همت اعتبار به خود اختصاص میدادند که در حال حاضر فعال شده همچنین به زودی طرحهای جدیدی که شناسایی شده که در حدود ۳۰۰ طرح است به سرمایهگذاران معرفی خواهد شد تا زمینه لازم برای اجرای طرحهای جدید در تهران فراهم شود.
فروزنده همچنین از تامین و اختصاص اعتبار لازم برای خرید اتوبوسهای برقی از کشور چین برای حوزه حمل و نقل درون شهری پایتخت خبر داد و گفت: با بانک مرکزی برای اتوبوسهای وارداتی تعامل کردیم و در حال حاضر منتظر هستیم که چینیها رقم مورد نظر را اعلام کنند.
وی در خصوص اظهار نظر رییس شورای اسلامی شهر تهران درباره ایجاد مشکل در ورود واگنهای مترو و درخواست از وزارت کشور برای رفع این ایراد اظهار کرد: موضوع طرح اولیه از سوی طرف چینی مورد تایید قرار گرفت که پس از آن باید توسط وزارت کشور نیز مورد تایید قرار بگیرد که با تعامل و گفت وگوی با وزارت کشور مقرر شد این موضوع به خود شرکت مترو با هدف تسریع امور واگذار شود.
احداث پنج هتل در بوستانهای جنگلی
فروزنده تاکید کرد: ساخت پنج هتل بزرگ در بوستانهای جنگلی شهر تهران با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار است.
وی افزود: این بوستانهای جنگلی در حاشیه شهر قرار دارند همچون چیتگر و سرخه حصار که ظرفیتهای مناسبی برای احداث هتل دارند و مطالعات لازم برای سرمایهگذاری در این حوزه انجام شده و بیتردید بوستان تبدیل به هتل نمیشود بلکه بخشی از آن که باعث جذابیت بیشتر آن میشود به هتل تبدیل خواهد شد.
به گفته وی، این هتلها در ظرفیتهای شناسایی شده جانمایی خواهند شد اینک هکتارها زمین در بوستانهای جنگلی بدون درخت وجود دارند که با برنامهریزی میتوان طرح مناسبی همچون احداث هتل برای خدمت به مردم را در آنها اجرایی کرد.
معاون اقتصاد شهری شهرداری تهران با اشاره به افزایش بودجه شهرداری تهران در سالهای اخیر گفت: زمانی که مدیریت شهری در این دوره فعالیت خود را آغاز کرد بودجه شهرداری در دوره گذشته ۳۷ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده بود که تا شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تنها ۱۲ هزار میلیارد تومان از این رقم محقق شده بود ولی با روی کار آمدن مدیریت شهری در دوره ششم از شهریور به بعد توانستیم تمام این بودجه را محقق کنیم و در سنوات بعدی نیز بودجه شهرداری رشد قابل توجهی پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۲ تمام و کمال محقق شد، افزود: امسال نیز بودجه شهرداری تهران ۱۵۰ هزار میلیارد تومان پیشبینی شده است.
افتتاح مجتمع تجاری و فرهنگی رواق
مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد نیز در مراسم افتتاح مجتمع تجاری و فرهنگی رواق گفت: امروز شاهد بهرهبرداری از مجتمع تجاری فرهنگی رواق هستیم که اتفاق بسیار خوبی است که در فرآیند احداث این مجموعه، شهردار تهران تاکید بر بهرهبرداری هر چه سریعتر این مجموعه داشت.
سید محمدحسین حجازی افزود: خوشحال هستم اراضی عباسآباد با برنامههای مدونی که از قبل طراحی شده است عرصه خدمت را گسترده کرده و ما با تلاش شهرداری تهران و سایر مجموعهها توانستیم مجموعههای بیدفاع شهری را در اراضی عباسآباد را به محلی برای خدمت تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: محل فعلی مجتمع تجاری و فرهنگی رواق در گذشته محدوده بازار گل در اراضی عباسآباد بود که مشکلات امنیتی را برای مخاطبان به همراه داشت همچنین این مجموعه همراه با قراردادی در قالب قرارداد ترکمنچای داشت و ما توانستیم با یک برنامه مدون و طراحی شده مجموعه جدید را احداث و به بهرهبرداری برسانیم.
به گفته حجازی، در همین ارتباط طرحی آماده و در هیات مدیره عباسآباد مطرح و در نهایت توانستیم مصوبه آن را اخذ کنیم و در ادامه مزایدهای برای اجرای این طرح انجام گرفت و مجموعههایی بر اساس فراخوانی که صورت گرفته بود در این مزایده شرکت کردند و پس از مذاکرات در نهایت به یک طرح واحد دست پیدا کردیم و همچنین مصوبه شورای عالی معماری شهرسازی و معماری نیز اخذ و امروز خوشحالیم که مجتمع تجاری و فرهنگی رواق به بهرهبرداری رسید.
افتتاح نخستین فاز پروژه رواق در منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد
فاز نخست پروژه گردشگری، فرهنگی و تجاری رواق با ۶۷ باب واحد در فضایی به متراژ ۱۲ هزار مترمربع در هجدهمین روز از فروردین ۱۴۰۳ در منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد افتتاح شد.
به گزارش ایرنا، پروژه گردشگری، فرهنگی و تجاری رواق با مشارکت بخش خصوصی و سرمایهای بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان، طی مدت زمان ۲۴ ماهه در فضایی رها شده و بی دفاع شهری با هدف ایجاد حیات اجتماعی، تکمیل و توسعه زنجیره خدمات گردشگری راهاندازی شده است.
در این پروژه، یک هزار و ۸۷ مترمربع به سرانه فرهنگی اختصاص داده شده که کاربریهای آن شامل عرضه محصولات صنایع دستی، کتاب، سالن ورزشی، سالن نمایش و حوزه کودک میشود.
همچنین سه هزار و ۶۸۷ مترمربع از این فضا به سرانه فروشگاهی و بازارچهای اختصاص داده شده که با توجه به کاربریهای تجاری آن با تاکید بر عرضه محصولات داخلی در فضایی متناسب با معماری ایرانی تعبیه شده است.
یک هزار و ۳۰۰ مترمربع از فضای ۱۲ هزار مترمربعی این مجموعه نیز به سرانه خدمات گردشگری اختصاص داده شده که با توجه به ضرورت حفظ طرح جامع عباسآباد، الباقی به فضای باز و مسقف غیرسازهای اختصاص یافته است.
تاکنون ۷۰ درصد از پروژه گردشگری، فرهنگی و تجاری رواق به سرانجام رسیده و افتتاح فاز نخست این پروژه موجب اشتغالزایی ۴۰۰ نفر به طور مستقیم و ۱۱۰۰ نفر به طور غیرمستقیم شده است.
نظر شما