به گزارش ایرنا، در پی عقب نشینی نظامیان رژیم صهیونیستی از منطقه «خان یونس» در جنوب نوار غزه، روزنامه صهیونیستی یدیعوت احارنوت نوشت که با گذشت نیمی از سال از شروع حمله زمینی ارتش اسرائیل به غزه، این رژیم نتوانسته است به ۲ مورد از اهداف این جنگ دست یابد.
این روزنامه عبری با اشاره به اینکه «از بین بردن جنبش حماس» و «بازگرداندن اسیران صهیونیست از غزه»، دو مورد از اهداف جنگ زمینی ارتش اسرائیل علیه نوار غزه تعیین شده است، افزود: بیشتر مقامات ارشد حماس و هزاران جنگجوی (رزمنده) این جنبش هنوز زنده هستند.
یدیعوت احارنوت در ادامه نوشت: در روزی که آخرین گروه نظامیان باقی مانده ارتش اسرائیل از نوار غزه عقب نشینی کرد، بیشتر اسرای اسرائیلی ( صهیونیست) همچنان در بازداشت حماس قرار دارند.
در این پیوند، روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز با انتشار یک نظرسنجی انجام شده از صهیونیست ها، نوشت: ۶۲ درصد صهیونیست ها از نتایج به دست آمده برای ارتش اسرائیل در جنگ غزه راضی نیستند و این رژیم را بازنده دانستند. درحالی که ۲۹ درصد از آنها از نتایج جنگ راضی هستند و ۹ درصد نیز گزینه «نمی دانم» را انتخاب کردند.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز مدعی شد که نظامیان این رژیم از منطقه خان یونس در جنوب نوار غزه عقب نشینی کردند.
این رسانه رژیم صهیونیستی افزود: لشگر ۹۸ ارتش اسرائیل پس از پایان عملیات خود از منطقه خان یونس عقب نشینی کرد.
براساس اعلام این رسانه، تیپ «ناحال» و لشکر ۱۶۲ ارتش اسرائیل با هدف جلوگیری از بازگشت فلسطینیها (از جنوب نوار غزه) به شمال نوار غزه در داخل این منطقه باقی مانده است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.
رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.
در جریان ازسرگیری جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و بمباران گسترده مناطق مختلف این منطقه، چند نفر از اسیران رژیم صهیونیستی نیز کشته شدند. رزمندگان مقاومت فلسطین نیز در طول ۶ ماه نبرد خسارات و تلفات زیادی به ارتش رژیم صهیونیستی وارد کرده اند.
نظر شما