به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی اعلایی روز سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان قزوین، اظهار کرد: مشکلات اقتصادی به دلیل مسایل تاریخی و ریشهای همواره در این کشور وجود داشته و استان قزوین نیز در این حوزه می تواند آسیب پذیر شود.
وی اضافه کرد: با برنامه ریزی و نقش آفرینی جدی تر می توانیم تاثیر مثبت استان قزوین در حوزه اقتصادی را دوچندان کنیم، چرا که این استان مزیتهای زیادی در حوزه صنعت، کشاورزی و اقتصاد دارد.
اعلایی به نقش مهم مدیران شهرستانها اشاره کرد و یادآور شد: این مدیران در حوزههایی فعالیت دارند که مستقیما با مردم در ارتباط است و باید در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشند تا مطالبات مردم با منطق، سرعت، دقت و احترام پاسخ داده شود.
اعلایی یادآور شد: خرید ملک در این استان به یک فرهنگ بومی تبدیل شده و این صنعت میتواند ده ها صنعت دیگر را راه اندازی کند که لازم است در این رابطه برنامه ریزی مدونی شکل بگیرد.
استاندار قزوین ادامه داد: واقع گرایی، برخورد منطقی، توجیه مردم و دوری از حاشیه سازی را همواره در دستور کار خود قرار می دهیم و امیدواریم خدمت گذاری صادقانه ای را در استان داشته باشیم.
این مسوول به مساله مهم سرمایه اجتماعی اشاره کرد و گفت: در کنار دشمنان این سرزمین با افزایش خدمت گذاری صحیح به مردم، ذهنیت آن ها نسبت به عملکرد فعالان حاکمیتی تغییر کرده و زمینه اعتماد اجتماعی بیشتری را فراهم کرده است.
نماینده عالی دولت در استان قزوین بیان کرد: براساس مطالعات و تحلیل هایی که در حوزه های مختلف جامعه انجام شده است، ریشه بسیاری از مسایل و مشکلات ما در زمینه اقتصادی است که مقام معظم رهبری در این سالهای گذشته مدام بر تقویت آن تاکید داشتند.
استاندار قزوین با بیان اینکه مردمی سازی نیز از اولویت های سال جدید خواهد بود خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بر این موضوع تاکید ویژه ای دارند که باید با تسهیل گری فضا در سال جدید شاهد مشارکت بیشتر مردم در حوزه اقتصاد باشیم.
این مسوول اضافه کرد: صاحب نظران دولتی و غیر دولتی و یا کسانی که دارای ظرفیت اقتصادی هستند، باید طراحی هایی را در راستای مشارکت بیشتر مردم شکل دهند تا در فضای عملی بتوانیم مشارکت اقتصادی را تقویت کنیم.
اعلایی با تاکید بر نحوه ارایه اطلاعات به مردم از سمت مدیران و مسوولان گفت: مدیران توجه داشته باشند که با طرح برخی از موضوعات غیر منطقی سطح توقعات مردم را به شکل غیر واقعی بالا نبرند، چرا که بسیاری از کمبودهای ما در حوزه راه، آموزش و مدارس و درمان ناشی از کمبود و یا نبود امکانات مالی است.
نظر شما