۲۱ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۲۲
کد خبر: 85439983
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۲ هزار نقطه از خطوط انتقال صنعت نفت گچساران ضخامت سنجی شد

گچساران- ایرنا-مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: عملیات ضخامت سنجی و عیب یابی ۴۲ هزار و ۵۸۰ نقطه از خطوط لوله این شرکت در سال گذشته انجام شد که تاثیر بسزایی در پیشگیری از نشت نفت در حوزه عملیاتی این شرکت داشته است.

غلامرضا کمالی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای این عملیات افزود: به منظور جلوگیری از حوادث غیر مترقبه احتمالی ناشی از خوردگی خطوط لوله انتقال نفت ،عملیات ضخامت سنجی و عیب یابی انجام شد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مهم‌ترین طرح های اجرایی که در این مدت در دستور کار قرار گرفت، بررسی وضع خوردگی و نظارت بر ایمن‌سازی بخش‌هایی از خطوط لوله تزریق گاز به چاه‌های تزریقی بود که در ایمن‌سازی این تأسیسات نفتی سهم بسزایی دارد.

کمالی ، نظارت بر تمیزکاری و رنگ آمیزی تأسیسات نفت و گاز را اقدامی مهم در راستای زیباسازی و جلوگیری از بروز خوردگی دانست و گفت: نظارت نیز بخشی از فعالیت های اداره خوردگی فلزات است که سال گذشته تمیزکاری و رنگ آمیزی سطوح داخلی و خارجی مخازن ذخیره، فرایندی و مخازن آب واحد آبرسانی در محل های مختلف و تمیزکاری و رنگ آمیزی لوله کشی و تجهیزات واحد بهره برداری گچساران در برنامه کاری این اداره بود.

کمالی ادامه داد: نقش بازرسی ها و نظارت مستمر بر سیستم های پایش و کنترل خوردگی شامل ضخامت سنجی ادوات و تأسیسات، مهمترین اقدام باز دارنده در بروز نشتی، حوادث و وقوع خسارات جانی و مالی است.

وی تصریح کرد: در این مدت برای جلوگیری از کارافتادگی تجهیزات و بروز حوادث احتمالی ، ۱۵۰ مورد نظارت بر تعمیرات اساسی ایستگاه‌های تقویت فشار گاز و تزریق گاز نرگسی و گچساران چهار، واحدهای بهره‌برداری بی‌بی حکیمه ۲، واحد نمکزدایی گچساران ۳ و تفکیک‌گرهای سرچاهی انجام شد.

وی در ادامه دبیان کرد: با توجه به اینکه نیروی انسانی به عنوان بزرگترین سرمایه یک سازمان مورد توجه است، کارکنان این اداره با آگاهی و دقت تمام علاوه بر آشنایی به فنون پیشرفته روز، با یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده وظایف محوله را به خوبی انجام می دهند.

کمالی ابراز کرد: وجود ده ها کارخانه ، تأسیسات و هزاران کیلومتر انواع خطوط لوله جریانی نفت و گاز و گستردگی و صعب العبور بودن منطقه اهمیت کار همکاران این شرکت را به خوبی نشان می دهد.

منطقه نفتخیز گچساران نخستین بار در فاصله سالهای ۱۳۰۲ و ۱۳۰۳ هجری شمسی، توسط کنسرسیوم دارسی مورد مطالعه قرار گرفت.

استخراج نفت از میدان گچساران در سال ۱۳۱۸ هجری شمسی از چاه شماره ۱۳ این شهرستان آغاز شد.این شرکت روزانه افزون بر ۵۰۰ هزار بشکه نفت تولید می کند.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha