حمید رمضانی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این مدت چهار هزار و ۱۱۲ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی استان انجام شد که در این بازدیدها ۲ هزار و ۹۱ کیلوگرم فرآورده های خام دامی ضبط شد.
وی با بیان اینکه در این طرح بر کشتار ۶ هزار و ۱۱۵ راس دام سبک و کشتار ۵۹۹ راس دام سنگین نظارت شد افزود: با کشتار این تعداد دام، بیش از ۲۸۷ تن گوشت قرمز تولید شد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت با کشتار ۲ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۲۸۴ قطعه مرغ در کشتارگاه های طیور، بیش از چهار هزار و ۲۳۰ تن گوشت سفید تولید شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در مراکز تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی از ۱۹ اسفند پارسال آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.
در این مدت با استقرار اکیپ های ثابت به تعداد ۱۸ نفر و ۳۶ نفر اکیپ سیار از پرسنل دامپزشکی از یکهزار و ۲۰۰ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی بازرسی و نظارت مستمر انجام شد.
در استان خراسان شمالی ۹ واحد کشتارگاه صنعتی و سنتی دام و سه واحد کشتارگاه صنعتی طیور وجود دارد که نظارت بهداشتی روزانه بر روند کشتار در مراحل قبل در حین و پس از کشتار دام و طیور توسط ناظران بهداشتی دولتی و خصوصی در کشتارگاه ها انجام می شود.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور قرار دارد و در آن ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد دامی نگهداری و پرورش داده می شود. این استان قطب دامپروری کشور محسوب می شود.
نظر شما