به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روحالله سهرابی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳ توجه به تدوین، بازنگری و اجرای برنامه راهبردی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری به عنوان شاخصی جدید در رتبه بندی موسسات آموزش عالی مورد توجه قرار می گیرد.
وی افزود: علاوه بر داشتن برنامه راهبردی بر اساس شیوه نامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توجه موسسه به نظام جاریسازی و پایش راهبرد ها هم بسیار مهم است و در دسته شاخص های مدیریت و بهره وری مورد ارزیابی قرار می گیرد. در انتخاب دانشگاه برتر در جشنواره شهید رجایی و انتخاب روسای برتر آموزش عالی (نشان سرو) توجه به برنامه راهبردی به عنوان معیاری تاثیرگذار درنظرمیگیرد.
به گزارش ایرنا، روحالله سهرابی به عنوان مشاور وزیر علوم در برنامهریزی و مدیریت راهبردی وزیر علوم وظیفه «بررسی میزان تحقق برنامههای ارائه شده وزیر علوم به مجلس شورای اسلامی، معاونتها و سازمانهای تابعه و همچنین سند تحول دولت مردمی در حوزه آموزش عالی» و «همکاری با نهادهای تصمیمساز و تصمیمگیر در مسئلهیابی، ریشهیابی مسائل و ارائه راهکارهای کارشناسی جهت حل مسائل آموزش عالی» را برعهده دارد.
وی پیشتر به خبرنگار ایرنا گفته بود بیش از ۶۰ دانشگاه طی یک سال و نیم گذشته بر اساس این شیوهنامه یا برنامههای راهبردی خود را یا بازنگری یا تصویب کردهاند. بقیه دانشگاهها هم قرار است تا پایان سال برنامه راهبردی بازنگری شده را ارسال کنند، البته یک مساله هم این است که سند راهبردی برخی دانشگاهها که پنج ساله است، هنوز منقضی نشده و باید با ابلاغیه دیگری این موضوع را حل کرد.
سهرابی در مورد درصد تحقق برنامههای راهبردی دانشگاهها هم یاداور شد؛ اولین کار این است که برنامه های عملیاتی مبتنی بر اسناد راهبردی را از دانشگاه ها بگیریم و این یکی از پیوستهای شیوهنامه است.
نظر شما