۲۶ فروردین ۱۴۰۳، ۱۵:۳۲
کد خبرنگار: 1050
کد خبر: 85444181
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

البرز در احیای واحدهای تولیدی راکد، حائز رتبه اول کشور شد

کرج - ایرنا - استاندار البرز گفت: این استان سال گذشته در احیای واحدهای تولیدی راکد حائز رتبه اول کشور شدو امسال نیز می توانیم با تمرکز بر روی امنیت غذایی استان، در جهت احیای واحدهای دامداری سبک و سنگین در کشور پیشتاز باشیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا،" مجتبی عبداللهی" روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان البرز ، با بیان اینکه باید تمام ظرفیت های استان را در مسیر تولید کالاهای اساسی، کنترل ورود و خروج اقلام و نظارت بر نحوه عرضه، معطوف کنیم، افزود: ضرورت دارد پس از شناسایی واحدهای تولید گوشت در استان به حل موانع آنها جهت افزایش ظرفیت تولید بپردازیم.

وی ادامه داد: این توان را داریم که با تهیه برنامه و راهبردی ویژه، هدفگذاری دقیقی برای افزایش تولید گوشت در استان تعیین کرده و بعنوان الگو در کشور مطرح کنیم.

عبداللهی افزود: بر مبنای برگزاری مداوم جلسات تنظیم بازار و پیگیری های دستگاه مربوطه سال گذشته ۱۹ مرغداری فعال شده و ۹ واحد نیز برای افزایش ظرفیت تولید، مورد حمایت قرار گرفتند و به رشد ۴۳ درصدی تولید در این بخش رسیدیم.

استاندار البرز گفت: توفیقات بزرگی حاصل شده و باید به مردم گزارش عملکرد ارائه دهیم، از این رو ضرورت دارد مدیران با حضور در نماز جمعه، صدا و سیما و از طریق رسانه ها، آگاهی بخشی، امیدآفرینی و اطلاع رسانی کنند.

وی افزود: کارگروه ویژه رسیدگی به موضوعات دامداری های سبک و سنگین با هدف حمایت و جانمایی واحدهایی که در بافت شهری قرار گرفته اند، تشکیل شود.

عبداللهی با بیان اینکه تولید گوشت قرمز را در استان باید با تعیین هدف، افزایش دهیم، گفت: ۱۷۲ واحد تولید دام سبک و سنگین به دلایل مختلف در استان غیرفعال هستند که باید برای احیای آنها اقدام شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha