به گزارش خبرنگار ایرنا،" مجتبی عبداللهی" روز یکشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان البرز ، با بیان اینکه باید تمام ظرفیت های استان را در مسیر تولید کالاهای اساسی، کنترل ورود و خروج اقلام و نظارت بر نحوه عرضه، معطوف کنیم، افزود: ضرورت دارد پس از شناسایی واحدهای تولید گوشت در استان به حل موانع آنها جهت افزایش ظرفیت تولید بپردازیم.
وی ادامه داد: این توان را داریم که با تهیه برنامه و راهبردی ویژه، هدفگذاری دقیقی برای افزایش تولید گوشت در استان تعیین کرده و بعنوان الگو در کشور مطرح کنیم.
عبداللهی افزود: بر مبنای برگزاری مداوم جلسات تنظیم بازار و پیگیری های دستگاه مربوطه سال گذشته ۱۹ مرغداری فعال شده و ۹ واحد نیز برای افزایش ظرفیت تولید، مورد حمایت قرار گرفتند و به رشد ۴۳ درصدی تولید در این بخش رسیدیم.
استاندار البرز گفت: توفیقات بزرگی حاصل شده و باید به مردم گزارش عملکرد ارائه دهیم، از این رو ضرورت دارد مدیران با حضور در نماز جمعه، صدا و سیما و از طریق رسانه ها، آگاهی بخشی، امیدآفرینی و اطلاع رسانی کنند.
وی افزود: کارگروه ویژه رسیدگی به موضوعات دامداری های سبک و سنگین با هدف حمایت و جانمایی واحدهایی که در بافت شهری قرار گرفته اند، تشکیل شود.
عبداللهی با بیان اینکه تولید گوشت قرمز را در استان باید با تعیین هدف، افزایش دهیم، گفت: ۱۷۲ واحد تولید دام سبک و سنگین به دلایل مختلف در استان غیرفعال هستند که باید برای احیای آنها اقدام شود.
نظر شما