به گزارش ایرنا، میرهاشم خواستار روز دوشنبه در حاشیه بارگیری این بارجها در بندرگاه چندمنظوره خمیر افزود: این بارجها هر یک با ظرفیت ۱۱ هزار تن، هشت هزار تن و پنج هزار تن بوده که بار آنها نیز سنگ گچ است.
وی بیان کرد: اسکله ۲ بندرگاه خمیر ظرفیت پذیرش شناورهایی با ۶.۵ متر آبخور را دارا است.
فرماندار بندرخمیر یادآور رشد: طی سال گذشته افزونبر ۴۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی از این بندر به کشورهای حاشیه خلیجفارس صادر شده است.
وی بیان کرد: حجم عملیات صادرات مواد معدنی در محدوده استان هرمزگان افزون بر ۲۱ میلیون تن بوده که ۳.۶ میلیون تن در حوزه شهرستان بندرخمیر بوده است.
فرماندار بندرخمیر اظهار کرد: با برنامهریزی که در حوزه بنادرو دریانوردی خمیر انجام شده، طی سه سال آینده حجم صادرات مواد معدنی در بندرخمیر در هر سال افزونبر ۲ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
خواستار بیان کرد: توسعه مجتمع بندری خمیر از طریق الحاق ۱۶۳ هکتار اراضی پشتیبانی در حال پیگیری است و در این راستا مطالعات لازم انجام شده که بعد از تصویب در طرح جامع بندرخمیر، احداث انبار نگهداشت کالای ملوانی، ایستگاه آتش نشانی ،مرکز کنترل ترافیک دریایی، ساختمان اداری، استقرار دستگاههای متولی در سالجاری وارد مرحله اجرایی شود.
بندر چند منظوره خمیر پس از سالها وقفه با پیگیریهای انجام شده از سوی مسوولان سازمانی و استانی در دولت سیزدهم، اسفندماه سال ۱۴۰۱ با حضور وزیرراه و شهرسازی به صورت رسمی به چرخه فعالیتهای اقتصادی استان هرمزگان افزوده شد.
این بندرگاه از ظرفیتهای مهم بندری دریایی در استان هرمزگان بهویژه در حوزه صادرات مواد معدنی به شمار میآید.
دوبه یا بارج شناوری است که برای ترابری اشیای بزرگ یا حجم نسبتاً زیادی از کالا یا مواد بر روی آب بهکار میرود.
بارج معمولاً موتور یا پیشرانه ندارد و آن را قایق یا کشتی دیگری بر روی آب میکشد.
نظر شما