امام جمعه شهرکرد: طرح‌های عمرانی پیوست فرهنگی داشته باشد

شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: طرح‌های عمرانی استان پیوست فرهنگی نیاز دارد و این مهم باید به جد پیگیری شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام روز دوشنبه در نشست با جمعی از هنرمندان این استان به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی، افزود: در این دولت تلاش زیادی برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام شده است اما باید به حوزه فرهنگی هم بیش از پیش توجه و زیرساخت‌های این بخش نیز تکمیل شود.

وی با تاکید بر شناسایی بزرگان استان به مردم، افزود: همه بزرگان در هر حوزه و نهادی باید پاس داشته و به مردم معرفی شوند.

امام جمعه شهرکرد در ادامه با تبریک عملیات غرورآفرین کشور در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: هنر وقتی در ظرف تعهد و تخصص زمانی که در ظرف تعهد قرار می‌گیرد نتیجه آن به نمایش گذاشتن عرصه توان نظامی کشور در شامگاه شنبه بود.

نکونام بیان داشت: اگر بخواهیم برای هنر متعهد مصداق پیدا کنیم در نظام جمهوری اسلامی مصادیق زیادی می‌توان برای آن ارائه داد و راهی که شهید تهرانی‌مقدم گشود را متخصصان متعهد کشور دنبال کردند تا به این درجه از توان نظامی و موشکی در جهان دست پیدا کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: عرصه تعهد ایمانی هیچگاه گرفتار حواشی نمی‌شود و راه درست را در پیش می‌گیرد و خداوند به آن برکت و امداد می‌دهد.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه پاسخ قاطع ایران به جنایات رژیم صهیونیستی جهان را انگشت به دهان گذاشت، اظهار داشت: ایران اسلامی به فضل الهی در جایگاه قدری قرار گرفته و برای نخستین بار عملیاتی اجرا کرد که قبل از آن کسی جرات انجامش را نداشت و موفق هم اجرا شد.

وی افزود: پاسخ تنبیهی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی سبب شد تا جبهه مقاومت جان تازه‌ای بگیرد و قوت پیدا کند و آنهایی که باید بترسند، از نظام جمهوری اسلامی بترسند.

نکونام با اشاره به مانع‌تراشی‌های دشمن در مسیر نظام جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: موانع زیادی پیش رو داریم و خوب می‌دانیم که در مسیری که انتخاب کردیم مشکلات زیاد است اما باید آن را تحمل کرد تا به پیروزی نهایی دست یابیم.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در پاسخ به مطالبات مطرح شده در این نشست از سوی هنرمندان حاضر، اظهار داشت: انتظارات و مطالبات دو طرفه‌ای وجود دارد که نمی‌توان آن را نادیده گرفت اما بهتر است به جای اینکه مطالبات را در راس قرار دهیم، کار را در راس بگذاریم و با هم‌افزایی و وحدت کارها را پیش ببریم.

نکونام اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب روی وحدت تاکید زیادی دارند از همین رو این موضوع باید سرلوحه کار ما قرار گیرد و باید بدانیم هر کجا کار خوب پیش نمی‌رود به سبب این است که مهره‌ها به خوبی در کنار هم قرار نگرفته‌اند.

آیت‌الله ابوالقاسم دهکردی پرچمدار حمایت از اقتصاد ملی

امام جمعه شهرکرد: طرح‌های عمرانی پیوست فرهنگی داشته باشد

رییس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با گرامیداشت مقام آیت‌الله سید ابوالقاسم دهکردی از بزرگان و عالمان این استان، اظهار داشت: این نهاد به دنبال این است که در هر حوزه و بخش شهیدان شاخصی را انتخاب و از آنها الگوسازی و به مردم معرفی کند.

احسان قائدی افزود: به طور مثال علیمردان خان بختیاری را به عنوان نیروی شاخص ملی مبارزه با استبداد، شهید استکی از شهدای شاخص هفتم تیر، علی لندی نوجوان فداکار ایران و آیت‌الله دهکردی پرچمدار حمایت از اقتصاد ایرانی معرفی کردیم.

وی توضیح داد: یکی از وجوه زندگی و شخصیتی آیت‌الله ابوالقاسم دهکردی در حوزه اقتصاد بود و با توجه به اینکه امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده از همین رو این عالم بزرگوار را به عنوان فرد شاخص در حوزه اقتصادی معرفی کردیم.

به گزارش ایرنا، در این نشست پرتره آیت‌الله ابوالقاسم دهکردی رونمایی شد.

آیت‌الله سید ابوالقاسم نجفی دهکردی دومین فرزند حجت الاسلام و المسلمین سید محمدباقر بن سید ابراهیم معروف به ملا ابراهیم دهکردی و از علما و مجتهدین استان چهارمحال و بختیاری است که پدرش در بین مردم شهرکرد به فردی با تقوا و با خدا مشهور بود و اجدادش به امام سجاد (ع) منتسب هستند.

از مهمترین آثار آیت‌الله دهکردی (ره) می‌توان به منبرالوسیله، شرح بر شرایع در طهارت و بیع، حاشیه بر مکاسب، حاشیه بر جامع عباسی، حاشیه بر نخبه حاجی کلباسی، رساله در طهارت، رساله در قبض، رساله عملیه هدایه الانام، ینابیع الحکمه، حاشیه بر تفسیر صافی، شرح بر اصول کافی، حاشیه بر وافی، شرح بر من لایحضره الفقیه، الذخیره فی الادعیه و الختومات المجربه، شرح بر حدیث کمیل بن زیاد، جنه الماوی، الاخلاق، السوانح واللوائح و الفوائد اشاره کرد.

این عالم ربانی از مراجع تقلید چهارمحال و بختیاری در اواخر دوران قاجار به شمار می‌رود که خدمات ۷۰ ساله‌اش در علوم دینی و نگارش کتاب‌های فقهی، اصول و تفسیر به ویژه حدیث و مبارزات استبدادی برای منع استفاده از کالاهای غیر ایرانی از او چهره ای ماندگار ساخت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha