فاطمه ترکمان اسدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طرح بهداشت سلامت نوروزی و ماه رمضان از نیمه اسفند سال گذشته با بهره گیری از ۱۵ تیم آغاز شد.
وی افزود: تعداد بازرس فعال در تیم بازرسی مرکز بهداشت شهرستان ۳۲ نفر، کل حجم کاری انجام شده ۳۸ هزار و ۴۶۳ نفر ساعت بوده است.
۳۰ هزار و ۳۷۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: ۲۲ هزار و ۲۳۲ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی، ۱۰ هزار و ۲۹۶ اماکن عمومی، ۱۰۸ اماکن بین راهی، ۱۶۸ مرکز اقامتی، ۱۱ پایانه مسافربری، ۴۲۳ قنادی و کارگاه تولید شیرینی، ۴۰ محل فروش آش و حلیم، ۹۷۸ سامانه آبرسانی، یک هزار و ۷۷۴ مسجد و اماکن متبرکه، ۳۵ مرکز عرضه قلیان و سامانه های آبرسانی و چندین مرکز دیگر زیر پوشش قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: تیم نظارت و بازرسی از ۱۵ اسفند سال گذشته تا ۲۵ فروردین سالجاری ۳۰ هزار و ۳۷۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی انجام دادند.
پلمب ۱۴۴ مرکز متخلف
ترکمان اسدی افزود: نتیجه این بازرسی ها صدور اخطار کتبی برای ۲ هزار و ۸۷۳ واحد، معرفی ۴۵۳ واحد متخلف به مرجع قضایی و پلمب ۱۴۴ مرکز است.
رییس مرکز بهداشت استان همدان اضافه کرد: همچنین در این مدت زمان هشت هزار و ۴۰۵ اماکن عمومی بازرسی شدند که ۸۲۲ واحد اخطار کتبی دریافت کردند، ۸۳ مورد به مرجع قضایی معرفی و ۲۵ واحد پلمب شدند.
وی گفت: در این مدت زمان هشت هزار و ۴۰۵ اماکن عمومی بازرسی شدند که ۸۲۲ واحد اخطار کتبی دریافت کردند، ۸۳ مورد به مرجع قضایی معرفی و ۲۵ واحد پلمب شدند.وی گفت: بازرسی و سرکشی به یک هزار و ۷۱۸ شیرینی فروشی و کارگاه قنادی، ۷۶۳ مرکز تهیه زولبیا و بامیه شیرینی های سنتی، ۳۷۷ مرکز عرضه آش و حلیم و ۲ هزار و ۳۱۰ مسجد و اماکن متبرکه از دیگر اقدامات صورت گرفته در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان مدیریت سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی همدان است.
ترکمان اسدی، با تاکید بر اینکه سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با کارشناسان بهداشت است، افزود: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را به صورت شبانه روزی با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند که تاکنون ۱۷۹ نفر با این سامانه تماس برقرار کردند.
نظر شما