به گزارش ایرنا ،" ابراهیم احمدی " شامگاه دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان تنگستان اظهار کرد: براساس این تفاهم نامه مبلغ یادشده به مدت ۲ سال اختصاص خواهد یافت که تحقق این مهم سرانه فضای آموزشی استان بوشهر را بطور چشمگیری ارتقا خواهد داد.
وی افزود: در دولت سیزدهم اهتمام ویژه ای به توسعه فضاهای آموزشی استان بوشهر شده طوریکه در مدت ۲ سال اخیر ۱۰۳ مدرسه در این استان تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
احمدی تصریح کرد: سند چشم انداز توسعه ای و نیازمندی های فضای آموزشی استان بوشهر براساس شاخص های جمعیتی تنظیم شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر افزود: در سند چشم انداز براساس داده های آماری ثبت احوال شمار متولدین ۱۴۰۱ دریافت و براساس آن تعداد و مکان یابی کلاس های درس مورد نیاز تا سال ۱۴۰۶ بطور دقیق مشخص شده است.
وی یادآور شد: بر اساس آمار ضریب جمعیتی و مهاجرت تا سال ۱۴۰۶ شمسی تعداد یکهزار و ۸۰۴ کلاس درس باید در استان بوشهر ساخته شود.
احمدی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده در یکی از مناطق آموزشی در استان تا سال ۱۴۰۶ نیاز نیست حتی یک کلاس درس هم ساخته شود.
وی یادآور شد: این درحالی است که بوشهر، تنگستان و دشتستان بعنوان شهرستان های بحرانی از لحاظ نیازمندی به ساخت کلاس درس در این سند مشخص شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر اضافه کرد: برای ساخت ، تکمیل و بهره برداری ۲۵ مدرسه در چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر پارسال یکهزارو ۹۵۰ میلیارد ریال از وزات نفت اعتبار دریافت شد.
وی افزود: در شهر بوشهر هشت مدرسه در حال ساخت است که بهره برداری از آنها وضعیت کمبود کلاس درس را بهبود خواهد داد.
احمدی اظهار داشت: پارسال برای ساخت مدرسه از محل اعتبارات تملک دارایی در تنگستان ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شد.
نظر شما